0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vybojovala tři body v Měříně


Branky


0

Měřín B podruhé na jaře prohrál v domácím prostředí a Rožná si proto odvezla důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vstřelila rychlou branku

Ve 20. kole III. třídy se utkal devátý Měřín B a pátá Rožná. Do zápasu domácí nastoupili s vidinou tří bodů z domácího prostředí, bohužel vysoké sebevědomí lehko získaných bodů jim dlouho nevydrželo a již v 8. minutě inkasovali z kopačky Marka Bena - 0:1. Následně domácí byli sice aktivnějším týmem, ale několik vyložených šancí  opět neproměnili a stav tak zůstával nezměněn. Již dlouho se Měřín potýká s neproměňováním tutových šancí, což se projevuje i na psychice jejich hráčů. První půlka tedy skončila pro ně nepříznivým skórem 0:1.

Jiří Vyžrálek druhou brankou rozhodl

Do druhé půlky domácí nastoupili aktivněji a opět soupeře zatlačili na jeho polovinu hřiště. Vytvořili si opět několik šancí, ze kterých se gólem nechytila ani jedna a opět to byli hosté, kteří potrestali jejich nedůraz v malém vápně a navýšili tak svoje vedení na - 0:2. Autorem branky byl v 48. minutě Jiří Vyžrálek. V závěru zápasu domácí podržel ještě gólman Chvátal, který vychytal vyložené šance soupeře a nedovolil jim tak již pro domácí nepříznivé skóre navýšit. Na tento stav jsme ani závěrečným tlakem nezareagovali brankou a výsledek tedy zůstal nezměněn. Měřínské Béčko tedy pojede příští kolo do Strážku s cílem bodovat. Rožnou čeká jarní štika soutěže Ujčov, který v domácím prostředí jen těžko rozdává body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Z odehraného zápasu jsem zklamán. Rožná byla trpělivější a dokázala zužitkovat své šance, kterých sice neměla tolik co my, ale jejich zakončení bylo 100%. Pokud nedáš gól, nemůžeš vyhrát.

SK Rožná
Marek Navrátil:



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - I. Prchal [-] (46. P. Pospíchal [-] ) , Š. Král [-] , P. Král [-] , F. Panáček [-] - O. Palík [-] , J. Necid [-] (68. R. Hošek [-] ) , T. Hrad [-] , D. Horák [-] - J. Vokoun [-] (87. J. Krčál [-] ) , D. Kolouch [-] (44. T. Bumbálek [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Klusák [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-] - J. Hanus [-] (46. T. Sýkora [-] ) , R. Hájek [-] , M. Pátek [-] , J. Kroupa [-] - F. Humpolík [-] (88. D. Novotný [-] ) , M. Beno [-] , J. Vyžrálek [-] -

ŽK: 40. J. Beran , 80. K. Beran .
Hráči zápasu: J. Chvátal - J. Vyžrálek , J. Beran .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BULA Nikola - MAŠA Lukáš, HLADÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.