Zápas o záchranu lépe zvládl Strážek


Branky


0

Souboj o záchranu vyzněl lépe pro hostující Strážek, který si odváží z Pohledce tři body po výhře 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky vstřelily po brance

V důležitém utkání přivítal domácí Pohledec hosty ze Strážku. Oba týmy měly před tímto zápasem shodně sedmnáct bodů a byly seřazeni v tabulce hned za sebou na desáté a jedenácté příčce. Vítěz tohoto zápasu tak mohl udělat důležitý krok k záchraně ve III. třídě. Úvod utkání patřil domácímu týmu, který si hned v úvodu vytvořil několik nebezpečných situací před brankou hostujícího týmu. A brzy šel také do vedeni. Křížnou střelou se prosadil Lukáš Müller - 1:0. Domácí měli ještě další příležitosti, ale gólu se nedočkali. A tak udeřilo na druhé straně, kdy po rychlé kombinaci se prosadil hostující Šebek a bylo srovnáno - 1:1. Do konce poločasu branka již nepadla. 

Pohledec neudržel vedení

Úvod druhé půle patřil opět domácím. Ve 47. minutě zajel skluzem hostující gólman do domácího hráče a rozhodčí Zdeněk Ždánský ukázal na penaltový puntík. Penaltu s přehledem proměnil Muller - 2:1. Následně domácí tým úplně přestal hrát a aktivní hosté dokázali zaslouženě vyrovnat. Penalta se pískala v 57. minutě i na druhé straně a Libor Šebek se nemýlil a bylo opět vyrovnáno - 2:2. Domácí se osmělili, ale byli to hosté, kteří hrozili a vstřelili i další branku. Po chybě obrany šel sám na gólmana hostující útočník Libor Šebek a dokončil svůj hattrick - 2:3. Domácí tým v závěru trefil ještě tyč a nedokázal dostat míč do brány ani z několika závarů před hostující brankou. A tak si hosté zaslouženě odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Zasloužená výhra hostů. Dvakrát jsme vedli, ale pak jsme vždy vypadli úplně ze hry.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Důležité tři body pro nás. Podle mě také zasloužená výhra , byli jsme přece jenom více fotbalovější tým na hřišti .



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - TEPLÝ Radek, DOSTÁL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.