5:1
(3:1)
22. T. Hrad
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov porazil vysoko Béčko Měřína


Branky


7. A. Hlaváč (p.) , 21. P. Sedlák , 37. M. Dvořák , 64. J. Štěrba , 89. M. Dvořák - 22. T. Hrad
0

Jimramov se oklepal po týden staré domácí prohře s Pohledcem a porazil Měřín B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili v první půli tři branky

Za chladného a větrného počasí se domácí snažili zlepšit dosavadní výsledky v jarní části soutěže. Do zápasu vstoupili aktivně a měli územní převahu. V 7. minutě si kapitán Lukáš Bednář naběhl na kolmou přihrávku a při snaze obejít hostujícího brankáře jej ten podrazil a nařízený pokutový kop s jistotou proměnil brankář Antonín Hlaváč - 1:0. Ve 21. minutě po trestném kopu Jakuba Sedláka se k odraženému míči dostal Vladimír Dostál, hlavou našel Pavla Sedláka a ten z voleje trefil k pravé tyči – 2 : 0. Hosté hned v následující minutě snížili, František Panáček přesným centrem našel hlavu Tomáše Hrada a ten vymetl domácí šibenici - 2:1.  V dalším průběhu měli výraznou převahu domácí. Ve 37. minutě zahrával volný přímý kop z levé strany Jakub Sedlák, brankář hostí  Jan Kožený míč neudržel a dobíhající Martin Dvořák uklidil míč do branky - 3:1. Do šaten proto odcházel spokojenější domácí tým a s ním i šedesát přítomných diváků.

Jimramov zvýšil vedení o další dvě branky

Ve 2. poločase úroveň hry upadla, když zvláště domácí značně polevili. Na - 4:1 zvýšil po rohovém kopu a ostřelování branky hostí v 64. minutě Jaroslav Štěrba. Skóre utkání uzavřel v 89. minutě po pěkné individuální akci Martin Dvořák, když přesně trefil k levé tyči - 5:1. Domácí tak po zlepšeném výkonu dosáhli na zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V zápase průměrné úrovně jsme si vytvořili spoustu brankových příležitostí, a i když jsme se v koncovce trápili, pět z nich jsme dokázali proměnit. Pořád nám chybí ve hře lehkost a uvolněnost, ale dnes jsem s výsledkem a výkonem v první půli spokojen.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Na hřišti horším jak naše náhradní hřiště jsme díky opětovnými našimi chybami dovolili soupeři několik slibných situací, ze kterých nás trestali a tomu i odpovídá výsledek. Neřekl bych, že domácí byli dnes lepším týmem. Co dokázali celý zápas, tak bylo, nakopávat pouze balony.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] (70. P. Sedlák [-] ) , L. Buchta [-] , R. Šimon [-] , J. Sedlák [-] - V. Dostál [-] , J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , P. Nykodým [-] (62. M. Pavelka [-] ) - P. Sedlák [-] , L. Bednář [-] -

TJ Jiskra Měřín B
J. Kožený [-] - P. Pospíchal [-] , F. Panáček [-] , T. Hrad [-] , M. Letmajer [-] (69. R. Hošek [-] ) , T. Bumbálek [-] (71. J. Krčál [-] ) , Š. Král [-] , O. Palík [-] (46. P. Jůda [-] ) , D. Kolouch [-] , P. Král [-] , D. Horák [-]

ŽK: 44. J. Sedlák - 7. J. Kožený , 24. T. Bumbálek , 30. D. Horák , 84. F. Panáček .
Hráči zápasu: J. Sedlák , M. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.