Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov se po výhře v Rovečném posunul na třetí místo v tabulce


Branky


0

Po čtvrté na jaře Ujčov zvítězil, tentokrát 3:2 v Rovečném, což ho katapultovalo již na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov vedl v poločase 2:0.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, kteří se dostávali do zakončení po jednoduchých kombinacích i díky nekoncentrované obraně Ujčova. Šance ze 2. a 6. minuty volaly po brance. Hosté úvodní nápor Rovečného ustáli a nepsané pravidlo-nedáš-dostaneš, zcela naplnili..Běžela 26. minuta, Ujčov kopal roh, balon se dostal až k nekrytému Jiřímu Marešovi, který jej uklidil do domácí sítě - 0:1. Domácí byli jako opaření a dílo dokonal za tři minuty kapitán Ujčova Pavel Mitáš, který napálil balon ze 30 metrů a jeho nádherná střela zaplula pod víko domácí branky -29. minuta -  0:2. Rovečné neztratilo elán a snažilo se kombinačně dostávat před branku Ujčova, který zpřesnil hru vzadu a obrana odrazila spoustu nebezpečných centrů a závarů. I proto do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Rovečné snížilo, ale vyrovnat nestihlo

Druhý poločas začal velmi svižně, již v 46. minutě se v rohu velkého vápna opřel do míče Míša Dvořáček a nádherně obstřelil domácího golmana - 0:3. Domácí s odpovědí neotáleli a z rychlé akce v 50. minutě prostřelili Bureše v bráně Ujčova poprvé - 1:3. Obraz hry se neměnil, hosté pozorně bránili a Rovečné se čím dál víc tlačilo do zakončení. Ujčov však zaměstnával domácí zadáky rychlými brejky, které převážně vedli Přemek Ryba, Kuba Sedler či Petr Mitáš. Navýšení skore se však nekonalo, Ryba se krásně individuálně prosmýkl až před golmana, ten jej však vychytal. V 68. minutě se přeci jen prosadili důrazem domácí a zápletka byla na světě - 2:3. Domácí se hrnuli kupředu a Ujčov odolával zuby nehty, do vyložené šance však Rovečné nepustil. V 86. minutě se červenalo na straně Ujčova, kdy Jiří Mareš předvedl fatální zkrat a zajel do protihráče, který si toto bude asi dlouho pamatovat. Emoce a napětí v tuto chvíli vrcholily, ale hosté si výhru takticky pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách: Do utkání jsme vstoupili celkem dobře. Do 20 min. jsme si vytvořili 3 jasné gólové šance, které jsme ovšem neproměnili a hosté nás za to okamžitě (po chybě naší obrany) potrestali. Do poločasu ještě náskok po krásné střele z dálky zvýšili.O osudu utkání rozhodla 50 min., kdy hosté opět krásnou brankou zvýšili na 3:0. My jsme ještě dokázali dvěmi brankami snížit, ale vyrovnat se už nepodařilo. Více než ztráta dalších bodů nás mrzí zranění K Jančíka po nechutném brutálním faulu hráče hostí.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Dnes jsme nepodali příliš kvalitní výkon a výhru jsme uhájili s velkým štěstím, špílmachři Pavel Mitáš a Michal Dvořáček nás však drží svou famózní střeleckou formou. V určitých fázích nám chyběl větší klid jak v zakončení, tak ve hře samotné. Kluci však bojovali a táhli za jeden provaz a i díky tomu jsme odvezli tři body.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , M. Bezectný [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] (71. M. Petr [-] ) , M. Svoboda [-] , K. Jančík [-] , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Večeřa [-] - J. Sedler [-] (89. O. Jančík [-] ) , M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] , J. Mareš [-] - P. Ryba [-] (82. P. Mareš [-] ) , P. Mitáš [-] -

ŽK: 14. J. Šenkýř . ČK: 85. J. Mareš .
Hráči zápasu: M. Dvořáček , P. Mitáš .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - MAREŠ Jiří (N), KADLEC Boris (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.