2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji Béček úspěšnější Radešínka


Branky


0

V souboji dvou týmů ze středu tabulky si připsala Radešínka B důležité vítězství a posunula se v tabulce před svého dnešního soupeře z Měřína B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali do prázdné branky

Do úvodního zápasu jara nastoupila po podzimu osmá domácí Radešínská Svratka B a šesté Béčko Měřína. Začátek zápasu se nesl ve znamení oťukávání a na obou stranách bylo vidět mnoho nepřesností. Jako první si mohli poprvé na jaře zakřičet gól domácí fanoušci. V 11. minutě po chybě hostující obrany propadl balón až na úplně volného Martina Kříže, který si již dokázal poradit s kulatým nesmyslem a pohodlně ho doklepl do prázdné branky střeženou Zdeňkem Zdvihalem - 1:0. Domácí gól uklidnil a v pohodě kontrolovali utkání. V 33. minutě přišlo navýšení skóre utkání. Přímý volný kop rozehrál kapitán domácích Petr Novotný, jeho střelu vyrazil měřínský brankář Zdvihal jen k úplně volnému Bohumilu Jandourkovi, který již měl lehkou úlohu dopravit míč do prázdné branky podruhé - 2:0. Zbytek poločasu již změnu skóre nepřinesl, a tak do kabin odcházeli spokojenější domácí.

Druhý poločas branku nepřinesl

Do druhého poločasu šli hosté s touhou vstřelit branku a zápas zdramatizovat. Mnoho akcí ovšem kazil v té době již nekvalitní hrbolatý terén, který znesnadňoval kombinaci oběma týmům. Hrálo se bez vzruchu před oběma brankami, kterou narušila až situace z 80. minuty. To hostující kapitán David Horák postupoval sám z pravé strany na domácího gólmana Milana Petra, ale jeho střelu mířící mezi nohy domácí brankář tečoval a kopal se jen rohový kop. Zbývající minuty již domácí zkušeně kontrolovali a nepustili hosty do přímého ohrožení branky. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Tomáše Hořínka, který podal vynikající výkon, se tedy mohli domácí radovat ze zasloužených tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Zasloužená výhra na velmi těžkém terénu. Byli jsme po celé utkání jasně lepším týmem. Tři body jsou pro nás důležité pro vstup do jarní části sezóny.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Měli jsme velký problém dát sestavu do prvního jarního zápasu vůbec dohromady. V celém klubu je totiž velká marodka. V brance dokonce musel nastoupil hráč z pole. V prvním poločase jsme dostali dvě laciné branky, které ovlivnily průběh utkání. Druhý poločas jsme měli i šance, které jsme bohužel nedali, myslím si že jsme nebyli horším týmem než domácí.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , O. Havlíček [-] , P. Veselý [-] (46. P. Stehlík [-] ) - V. Šacl [-] (62. P. Kříž [-] ) , B. Jandourek [-] , M. Mužátko [-] , M. Kříž [-] (46. P. Stehlík [-] ) - T. Kilian [-] (73. J. Poul [-] ) , P. Novotný [-] -

TJ Jiskra Měřín B
Z. Zdvihal [-] - R. Hošek [-] , J. Krčál [-] , T. Hrad [-] , D. Kolouch [-] , T. Bumbálek [-] , O. Pokorný [-] (46. Š. Král [-] ) , O. Palík [-] , F. Panáček [-] , P. Král [-] , D. Horák [-]

ŽK: 26. B. Jandourek - 26. P. Král , 78. J. Krčál .
Hráči zápasu: B. Jandourek - D. Horák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.