0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál výhrou dále živí postupové naděje


Branky


0

Nejtěsnější vítězství přivezli naši fotbalisté ze hřiště Jakubčovic, kde v sobotním nelehkém utkání rozhodli ve druhém poločase a nadále zůstávají ve hře o první místo a postup do krajského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu nastoupili naši hráči velmi aktivně a už v 11. minutě mohli jít do vedení. Po úniku Zdeňka Orsága a centru u levé strany byl sám před brankou domácích ve vyložené šanci Tomáš Němec, míč ale poslal nad bránu Jakubčovic. O pět minut později to byl opět Tomáš Němec, který mohl poslal hosty do vedení. Po přesném pasu Mohyly postupoval bruntálský hráč sám na gólmana domácích, střela mířila těsně vedle tyče Tichánka v brance domácích. V dalším průběhu prvního poločasu se na hřišti především bojovalo. Hra se odvíjela mezi šestnáctkami a bojovalo se každý metr hrací plochy. Hosté byli  útočné činnosti přece jen aktivnější, ale do přestávky si další vyložené příležitostí nevypracovaly. 

 

Druhý poločas začal tlakem domácího týmu. V 53. minutě se dostal až před Minarčíka domácí Ďurica, jeho lob přes gólmana SO ale naštěstí minul bránu. V 57. minutě se dostal k míči na šestnáctce domácích Ostrák, jeho střela ale také stav utkání neměnila. Zápas velmi dobré úrovně pokračoval a v 65. minutě to byli naopak domácí, kdo mohli jít do vedení. Po centru z pravé strany hlavičkoval Molnár do šibenice bruntálské brány. Minarčík v bráně hostů vytáhl skvělý zákrok a míč vyrazil na roh.  V 67. minutě se hosté konečně dočkali. Po nedovoleném zákroku zahrával Ostrák z hranice velkého vápna trestný kop. Jeho parádní střela přes zeď skončila v šibenici bezmocného gólmana domácích a hosté se dostali do vedení. Jakubčovice se nechtěli s vývojem utkání smířit a v závěrečných minutách si vypracovali převahu. Hosté se ale nezatáhli a snažili se o protiútoky. Po jednom z nich zahráli domácí ve vlastním pokutovém území rukou, penalta se nepískala. V 83.minutě pronikal do pokutového území Jakubčovic Ostrák, jasný faul na něj také jako penaltový posouzen nebyl. V samém závěru se domácí nadechli k velkému náporu. V 86. minutě po závaru už míč směřoval do opuštěné brány Bruntálu, z brankové čáry jej  na poslední chvíli odvrátil Jan Krajčovič. V 90.minutě už domácí po střele Ďurici jásali. U levé tyče se ale zjevil bruntálský brankář Minarčík, který míč famózně vyrazil. SO Bruntál vybojoval další cenné vítězství a s jednobodovou ztrátou na vedoucí Bílovce je nadále ve hře o postup do krajského přeboru.

 

ZDROJ TEXT: http://www.fcsobruntal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Antonín Mura (trenér): Myslím, že jsme viděli velmi dobré utkání. Do 70. minuty jsme měli navíc a i více brankových příležitostí. V závěru nás domácí přitlačili, ale dokázali jsme to ustát. I bez několika hráčů základního kádru jsme podali jeden z nejlepších jarních výkonů a chválím za něj bez výhrad celý tým. Vyzdvihnout ale musím především Minarčíka v bráně a dále pak Ostráka z Tomášem Němcem, kterému dnes ale ne úplně vycházela koncovka.




Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
J. Tichánek [-] - K. Molnár [-] , J. Schreier [-] , P. Zagol [-] , R. Šaran [-] (76. M. Mateiciuc [-] ) , P. Ďurica [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Stančík [-] , M. Zagol [-] , Z. Sommer [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - P. Šanda [-] , M. Piňos [-] (58. M. Schovánek [-] ) , M. Banovec [-] (87. A. Dluhoš [-] ) , M. Ostrák [-] , P. Havlíček [-] , T. Němec [-] , L. Mohyla [-] , M. Raab [-] , Z. Orság [-] (90. R. Svrčina [-] ) , J. Krajčovič [-]

ŽK: 37. Z. Sommer , 38. K. Molnár , 82. D. Stančík - 85. Z. Orság , 90. M. Schovánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDEK Matěj - KOTALA Filip, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.