Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná Hora B stále na jaře neporažena, tentokrát smetla Hřiměždice B


Branky


13. J. Kothera , 27. J. Kothera , 45. L. Hůla , 48. R. Beneš , 51. J. Kothera , 63. L. Hůla , 67. L. Hůla - 22. V. Černohorský (p.)
0

Krásná Hora na jaře válí, tým který byl po podzimní části na posledním místě je na jaře i po svém šestém zápase neporažen, tentokrát to debaklem odnesly Hřiměždice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čandovi přihrávky vedli ke gólům

V utkání měla Krásná Hora převahu již od začátku, Hřiměždice, které opět míchaly sestavou na ní nestačily a do šancí se dostávaly jen ojediněle. Skóre otevřel po třinácti minutách Josef Kothera, který se prodral přes obránce do vápna a prostřelil brankáře Krotila v brance hostů. Poté sice přišlo vyrovnání z pokutového kopu, který proměnil Vít Černohorský, to ale bylo ze strany Hřiměždic vše a další branky už stříleli pouze domácí. Tu druhou přidal opět Kothera, který zužitkoval přesný pas od Václava Čandy a poslal svůj tým opět do vedení. V poslední minutě prvního poločasu se prosadil ještě Lukáš Hůla, jemuž opět krásně přihrál Václav Čanda.

Kothera s Hůlou vstřelili hattrick

V druhém poločase Krásná Hora rozhodla o svém vítězství velmi rychle, už po třech minutách hry propálil hostujícího gólmana Krotila Rostislav Beneš, kterého brzy napodobil opět Josef Kothera, který tak dovršil hattrick. Stejný kousek se povedl také Lukáši Hůlovi, který skóroval v 63. a 67. minutě a svým třetím gólem uzavřel gólový účet celého utkání. Krásná Hora se poté začala pouštet do různých individuálních akcí a Hřiměždice se pouze bránili. Žádná další akce už se však neujala a tak si Krásná Hora připsala tři body za vítězství 7:1 a prodloužila svou jarní neporazitelnost už na šest utkání. Díky skvělé jarní formě tak už poskočila z poslední příčky až na šesté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora B
Jiří Zelenka(vedoucí mužstva): „S výsledkem samozřejmě velká spokojenost, soupeře jsme jasně přehráli, ten vstřelil branku po ojedinělé šanci pouze z nařízené penalty. Mohli jsme přidat i více gólů, ale na konci zápasu jsme již za rozhodnutého stavu začali sólovat a další branky už nepřidali. “




Sestavy


TJ Krásná Hora B
J. Čanda [-] - R. Beneš [-] (55. J. Čihák [-] ) , L. Hůla [-] , P. Kolář [-] , J. Kothera [-] , V. Čanda [-] , J. Holan [-] , M. Holan [-] , P. Čanda [-] , P. Hrubý [-] , J. Hůla [-]

TJ Vltavan Hřiměždice B
V. Krotil [-] - T. Matějka [-] , J. Kahoun [-] , M. Hodouš [-] , P. Kučera [-] , J. Hampl [-] , P. Havel [-] (52. J. Januška [-] ) , V. Černohorský [-] , P. Drobný [-] , A. Greguš [-] , J. Hubner [-]

ŽK: 75. P. Čanda - 49. V. Černohorský , 60. T. Matějka , 85. J. Hampl .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Chmel Jaroslav - ČANDA Martin (N), HUBIČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.