Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

15.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kňovice poprvé na jaře padly, nad jejich síly byl sedlčanský Tatran


Branky


0

Teprve ve čtvrtém utkání jarní části našly Kňovice přemožitele, sedlčanský Tatran ukázal lepší fyzickou připravenost, ale Kňovice daly do utkání vše a rozhodně svým výkonem nezklamaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář držel Kňovice ve hře

Do kňovické branky se při absenci Jiřího Čížka opět postavil náhradní brankář Vladislav Hodík a na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemohl. Hned v úvodu musel předvést dva těžké zákroky proti Vrbickému a Radku Šťovíčkovi. Domácí Tatran byl v úvodu lepší, pohyblivější a Kňovice se špatně přizpůsobovaly jeho tempu. Problémy dělal hlavně Lukáš Vrbický, který po pravé lajně přehrával bránícího Radka Křížka. Právě přes jeho stranu se Sedlčany poprvé prosadily, Vrbický zavezl míč z pravé strany do vápna a naservíroval k penaltě Janu Dvořákovi, který prostřelil kňovického brankáře. V 19. minutě musel pro problémy s kolenem odstoupit kňovický Radek Křížek a na hřišti jej nahradil Stanislav Hanuš, který do zadních řad přinesl větší kreativitu. Kňovice, ač stále čelily sedlčanským útokům, začaly ožívat. Nad vodou je držel i brankář Hodík. Naopak seddlčanský tým brankář moc nepodržel, po nedorozumění s obráncem mu vypíchl míč Petr Spilka a v 29. minutě srovnal na 1:1. Střelou téměř z půlky poté nadělal hodně starostí brankáři Ješutovi také Lukáš Kozel. Odkrytou branku zase netrefil Petr Spilka, což Kňovice mohlo mrzet, neboť záhy z trestného kopu opět skóroval Jan Dvořák. Ten se o chvíli později zasloužil hned o dvě žluté karty kňovickým hráčům, stíhal ho jak Jakub Spilka, tak Filip Bláha, ani jednomu se však nepovedlo Dvořáka zastavit a za své zákroky viděli oba naráz žlutou kartu. Na 3:1 poté zvýšil ještě do poločasu Lukáš Vrbický.

Kňovice sahaly po vyrovnání, rozhodčí jim gól neuznal

Do druhé půle nasadily Sedlčany tři nové hráč, zatímco Kňovice o poločase nestřídaly. Aktivněji do ní vstoupil opět sedlčanský Tatran, ale šance si vytvářely z brejků spíše Kňovice. Oko, především kňovického diváka, potěšil v 55. minutě Tomáš Loch, který krásným sólem prokličkoval mezi sedlčanskými obránci a prostřelil sedlčanského brankáře Ješutu. Kňovice tato branka nabudila a nedlouho poté mohlo být ještě veseleji, když Kňovice tentokrát z přímého kopu opět prostřelily brankáře Sedlčan. Rozhodčí však tuto branku neuznal, jelikož Jakub Spilka dle jeho názoru stál v momentě kopu v ofsajdu a svým pohybem ovlivnil brankáře. Toto sporné rozhodnutí poslalo Kňovice opět psychicky dolů , čehož brzy využil Robert Kvěch a Filip Stibor. V závěru už byl znát rozdíl ve fyzické připravenosti, kňovičtví hráči již nemohli a navíc v 82. minutě byl vyloučen Filip Bláha po druhé žluté kartě. V závěru už jenom kosmeticky upravil skóre svým druhým gólem Robert Kvěch. 

 



Ohlasy k zápasu



FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér): „V zápase jsme podali výkon na hranici naších možností a hráčům nemám co se přístupu týče, co vytknout. V úvodu nás hodně podržel brankář a díky němu jsme dokázali s Tatranem držet krok a nakonec i vyrovnat, i když rozhodčí náš gól neuznal, což byl asi zlomový bod celého zápasu.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany C
J. Ješuta [-] - T. Brotánek [-] , J. Dvořák [-] (45. J. Pospíšil [-] ) , M. Čermák [-] (45. F. Stibor [-] ) , L. Vrbický [-] , J. Pešek [-] , R. Kvěch [-] , R. Šťovíček [-] (45. V. Jindra [-] ) , F. Šťovíček [-] , R. Strnad [-] , V. Novotný [-]

FC Kňovice
V. Hodík [-] - P. Hron [-] - F. Bláha [-] , L. Kozel [-] , P. Spilka [-] - D. Burda [-] - R. Křížek [-] (19. S. Hanuš [-] ) , T. Loch [-] , V. Vršecký [-] , J. Spilka [-] , M. Staněk [-] (75. D. Perníček [-] )

ŽK: 69. F. Šťovíček - 39. F. Bláha , 39. J. Spilka . ČK: 82. F. Bláha .
Hráči zápasu: J. Dvořák , L. Vrbický - V. Hodík .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: DOLEJŠÍ Marcel - PETERA Martin (N), PŠENIČKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.