Dublovické béčko si vyšláplo na Prostřední Lhotu


Branky


0

Překvapivý výsledek se zrodil na půdě Dublovic, tamní „B“ tým si vyšlápl na silnou Prostřední Lhotu a díky brankám Rozvorala a Krůty zvítězil v napínavém utkání 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Burian několikrát podržel Dublovice

První domácí utkání jarní části nezačalo pro dublovické fotbalisty moc dobře, nervozita a nepřesnost se lepila na kopačky všem hráčům. Hosté z Prostřední Lhoty přijeli v plné sestavě a bylo znát, že je to ambiciozní tým, který sahá po postupu do vyšší třídy. Po úvodní desetiminutovce, kdy se hrála spíše okopávaná ve středu hřiště, se Dublovice začaly pomalu rozehrávat a ohrožovat branku hostujícího gólmana. První branka padla zhruba v polovině prvního poločasu, kdy z pětadvaceti metrů napřáhl Tomáš Rozvoral a tvrdou ranou pod břevno otevřel gólový účet zápasu, brankář Přibyl byl proti této dělovce bez šance. První obdržený gól hosty vyhecoval ke zvýšení aktivity. Prostřednní Lhota se dostávala do šancí hlavně po rychlých protiútocích a několikrát se musel vyznamenat domácí brankář David Burian, který držel dublovické akcie vysoko. Hosté stále více tlačili a nakonec se jim povedlo domácí obranu překonat, po nepřesném odkopnutí domácích se dostal k míči hostující Hrdinka a zblízka se už nemýlil. Remízový stav už vydržel až do konce poločasu.

Zápas rozhodl Krůta

Druhý poločas začal ze strany domácích aktivitou, kterou podpořil střídajícíí Beňo. Domáci byli už v druhém poločasu spíše tím chytřejším týmem. Hosté zkoušeli rychlé protiútoky, ale všechny skončily na dobře bránící obraně. Druhá branka padla po vybojovaném míči ve středu hřistě a opět dalekonosným pokusem vstřelil branku David Krůta a brankář Prostřední Lhoty Petr Přibyl se natahoval zbytečně. Po obdržené  brance se opět hosté tlačili do protiútoků, ale domací si své vedení už pohlídali. V závěru ještě utíkal sám na bránu střelec druhé branky David Krůta, ale bohužel trefil jen hostujícího brankáře. Dublovice tak překvapivě sebraly body ambiciózní Prostřední Lhotě a nedovolily jí vyhoupnout se na druhou příčku tabulky před Jesenici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice B
Miroslav Dudek(hrající trenér): „Dnes to byl velký boj s dobře hrajícím týmem Prostřední Lhoty, štěstí se dnes přiklonilo k nám a po dobrém výkonu jsme vybojovaly naše první jarní body.“




Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sandr Václav - MÍKA Zdeněk (N), KASÍK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.