Kňovice vezou tři body z atraktivního duelu v Hřiměždicích


Branky


0

Atraktivní podívanou plnou ofenzívního fotbalu přineslo utkání mezi Hřiměždicemi B a Kňovicemi. Lépe z tohoto souboje vyšly Kňovice, jež otočily průběh zápasu a zvítězily 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance střídala šanci

Utkání hrané v tradičně dopoledním Hřiměždickém čase přineslo v první půli neuvěřitelnou ofenzivní podívanou. Herně do zápasu lépe vstoupily hostující Kňovice, držely balon, několikrát se dostaly nebezpečně blízko před gólmana Krotila, ale byl to překvapivě domácí tým, který brzy po začátku, respektive už v 5. minutě dokázal vstřelit branku. centr, který letěl z levé strany do vápna, nedokázal zachytit brankář Čížek, balon jen lehce škrtnul a Vít Černohorský, který číhal na zadní tyči, už měl jednoduchou práci s uklizením míče do sítě. Kňovice to však nepoložilo a do ofenzivy se hrnuly stejně jako před obdrženým gólem. Dvě šance skórovat z hranice velkého vápna měl David Burda. Zblízka mohl po parádním prostřčení od Petra Spilky skórovat Martin Staněk, jeho přízemní pokus, ale skončil vedle branky. Skórovat mohl i Petr Spilka, který vyslal ukrytou střelu z rohu vápna, ale domácí brankář si s míčem poradil. Domácí se samozřejmě nechtěli nechat zahanbit a také předvedli několikrát, že umí zaútočit. Další střela Černohosrského, ani pohledná kombinace mezi Černohorským, Žákem a Baštářem k brance nevedla. Utkání mělo velmi ofenzivního ducha, akce střídala akci a hra se velmi rychle přelévala z jedné strany na druhou. O vyrovnání za Kňovice se postaral ve 21. minutě obránce Pavel Hron, který dostal na vápně krásnou zpětnou přihrávku od Martina Staňka a trefil přesně. Kromě toho, že zařídil vyrovnávací branku, byl také králem vzdušných soubojů a v první půli byl určitě nejlepším hráčem na hřišti. V další šanci Hřímězdic se po prostrčení od Michala Hodouše ocitl Josef Baštář, ale na brankáře Kňovic si tentokrát nepřišel. Poté už se po několika spálených šancí trefil také kapitán Kňovic David Burda a otočil tak průběh utkání. tento stav už vydržel až do konce prvního poločasu.

Sirotek pojistil výhru krátce po svém příchodu

V druhém poločase již tempo zápasu lehce opadlo, hrálo se více ve středu hřiště. Po zhruba deseti minutách musel střídat nejlepší hráč na hřišti Pavel Hron a na place ho nahradil Vladimír Vršecký. A hned mohl přihrát na gól, z jeho přihrávky, ale David Burda další gól nevytěžil. Hra byla v této fázi poměrně vyrovnaná, klíčovým momentem bylo střídání Martina Sirotka, jenž přišel na hřiště v 71. minutě a o čtyři minuty později přidal třetí gól Kňovic, když si po lafatovsku vybral správné místo ve vápně a centr který k němu doletěl, uklidil do sítě. Tato branku domácí trochu srazila a stav zůstal nezměněn až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltavan Hřiměždice B
Michal Hodouš(útočník): „V zápase se opět projevilo, že nemáme pořádně natrénováno a že tým není kvůli častým změnám v sestavě sehraný. Podobně jako minulý týden jsme vedli a nedokázali výsledek udržet. “

FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér): „Dnes jsme viděli krásný ofenzivní fotbal od obou mužstev, rozhodla možná naše lepší hra v obraně v první půli, výborně hrál Pavel Hron, který spolehlivě sbíral balony ze vzduchu v obranné fázi a přitom stíhal i podporovat útočné snahy našeho týmu.“



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ledínský Václav - ROHÁČ Filip (N), PŠENIČKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.