2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrava-Jih obrala o body dalšího favorita, tentokrát Starou Bělou


Branky


0

Ve 23.kole se v boji o Bělský les radovali opět hráči Ostravy - Jih.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Již od začátku bylo vidět, že Stará Bělá si chtěla tento zápas hlavně užít, ale v tomto utkání jim to moc nešlo. Nefungovala jejich klasická kombinační hra a jejich finální přihrávky byly nepřesné. Když už to vypadalo, že by se hosté mohli dostat do šance, tak je obrana domácích vyvedla z omylu. Domácí se soustředili hlavně na nakopávání balónů dopředu. V 37.minutě se po levé straně uvolnila hvězda Staré Bělé Marek Lišaník, který našel přesným centrem Daniela Kožíka, který poslal hosty do vedení - 0:1. Ve 40.minutě se branky dočkali také domácí. Po rohovém kopu si na míč naskočil střelec jižanů Filip Chrašč a vyrovnal na 1:1. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu.                        

 

Chrašč opět rozhodl

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí stále nakopávali míče za obranu starobělských. Hosté se dostali do několika šancí, ale tu největší z nic neproměnil Marek Lišaník, jenž se dostal sám před bránu. Zlom zápasu přišel v 68.minutě, kdy domácí hráč našel v šestnáctce Filipa Chrašče a ten s notnou dávkou štěstí překonal hostujícího brankáře - 2:1. Zbytek zápasu se hosté snažili vyrovnat, ale chyběl jim kousek štěstíčka a také recept na domácího brankáře. Konečné skóre zní 2:1.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Filip Zima: Po Ludgeřovicích jsme opět obrali o body dalšího favorita.

FK Stará Bělá
Marek Kulaviak: Bohužel dnes jsme nepředvedli naši hru a navíc jsme prohráli podruhé souboj o Bělský les.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Stach [-] - F. Zima [-] , M. Konečný [-] , J. Holman [-] (88. D. Kroupa [-] ) , M. Prokeš [-] - M. Mecner [-] , T. Korbačka [-] (90. T. Klobása [-] ) , P. Strempek [-] (75. M. Belina [-] ) , M. Čajka [-] - F. Chrašč [-] , A. Noštinský [-] (65. R. Schüler [-] ) -

FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Dziža [-] , O. Pytlík [-] - O. Malík [-] , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] (77. T. Vápeník [-] ) - L. Nenička [-] , M. Wendtner [-] , M. Knápek [-] (72. R. Brachtl [-] ) , M. Rusinko [-] , M. Lišaník [-]

ŽK: 60. M. Prokeš , 90. M. Čajka - 45. M. Wendtner , 90. J. Dziža .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: POBOŘIL Radek - SEIDLER René, TOBOLA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.