Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Ludgeřovice - FC Ostrava - Jih 2:2


Branky


0

Vedoucí Ludgeřovice opět nepotěšily své fandy a pouze remizovaly 2:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance Ludgeřovic branku nepřinesly

Hned z kraje utkání podržel svůj tým brankář hostů Vaňo, když reflexivně lapil hlavičku Pěntkovi, který už zvedal ruce a následně i dorážku Hofrichtera, který nedokázal ze 2 metrů dostat míč do brány přes ležícího gólmana. V dalších minutách měli převahu domácí, ale tutovky Fojtíka a Zoubka opět neskončili gólem. Hráči šli tak do šaten za stavu 0:0. 

 

 

 

 

Zajímavá podívaná v druhé půli

Na začátku druhé půle udeřili hosté, centr z pravé strany usměrnil za záda Hájka Noštinský - 0:1. Domácí po tomto gólu svůj tlak ještě zvýšli a zamkli hosty před pokutovým územím. Ludgeřovice se dočkaly v 70. minutě, kdy se po individuální akci prosadil Pěntka - 1:1. O 9 minut později se domácí dočkali vedoucího gólu, kdy střídající Marián Klos přesným centrem našel Zoubka a ten nedal gólmanovi šanci - 2:1. V 89. minutě zmrazil všechny příchozí na zápas a pálení čarodějnic hostující tým. Centr z levé strany využil střídající žolík Klobása a vyrovnal - 2:2. Domácí tak ztratili vyhraný zápas a remizují s Ostravou - Jih 2:2.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Balgar: Zbytečně jsme ztratili vyhrané utkání.




Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] , L. Fojtík [-] (60. R. Bělan [-] ) , M. Pěntka [-] , L. Stepek [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] , M. Postředník [-] (78. M. Klos [-] ) , K. Hofrichter [-] (68. J. Mudroch [-] ) , D. Nagy [-]

FC Ostrava-Jih
R. Vaňo [-] - M. Prokeš [-] , M. Čajka [-] , M. Konečný [-] , F. Zima [-] - P. Strempek [-] , T. Korbačka [-] , M. Miškařík [-] (79. P. Fiala [-] ) , F. Gřunděl [-] - A. Noštinský [-] , M. Belina [-] (88. T. Klobása [-] ) -

ŽK: 32. D. Nagy - 25. F. Zima , 60. M. Belina .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: HRUBÝ Jaroslav - SZKUTA Petr, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.