Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Stará Bělá - TJ Slavia Píšť 5:0


Branky


0

Stará Bělá dokázala ve šlágru 21.kola jednoznačně přejet Píšť a zaslouženě vyhrála 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích

Důležité utkání o čelo tabulky se v tomto kole odehrálo ve Staré Bělé, kam zavítala Slavia Píšť. Již od prvních minut bylo jasné, který z týmů je na toto utkání lépe připraven a motivován. Domácí hosty jasně přehrávali. Ve 13. minutě se před gólmana Slavie dostal Kožík, který nadvakrát skóroval - 1:0. Další změnu skóre zařídili domácí. Ve 30. minutě využil chyby hostujícího stopera Pytlík, který přesnou přihrávkou vybídl ke skórování nabíhajícího Lišaníka, a ten se nemýlil - 2:0. Hráči šli do šaten za stavu 2:0 pro domácí tým.

Skvělý výkon Staré Bělé pokračoval

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Akce hostí končili na dobře organizovaném obraném bloku domácích. Naopak starobělští ještě díky skvělým kombinacím 3x uděřili. V 50. minutě se po autovém vhazování Pytlíka dostal k míči domácí kanonýr Knápek, který ještě přistrčil míč nabíhajícímu Petrikovi a ten krásným obstřelem zvýšil na 3:0.O 2 minuty později se hráč minulého kola Miroslav Knápek připoměl sám a zvýšil na 4:0. V 68. minutě přihrál kapitán Něnička na Pytlíka, ten potáhl míč a přihrál Kožíkovi, který si narážečkou vyměnil balón s Knápkem a celou akci s přehledem zakončil - 5:0. Zbytek utkání se pouze dohrával, a tak si Stará Bělá připisuje do tabulky velmi důležité 3 body.



Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - J. Dziža [-] , O. Pytlík [-] - O. Malík [-] (76. R. Kaloč [-] ) , D. Kožík [-] (79. J. Hradil [-] ) , M. Petrík [-] (83. T. Bittala [-] ) - L. Nenička [-] , M. Wendtner [-] (72. J. Kačer [-] ) , M. Knápek [-] , M. Rusinko [-] , M. Lišaník [-] (68. T. Vápeník [-] )

TJ Slavia Píšť
J. Gross [-] - J. Pyšno [-] , T. Horsinka [-] - J. Tyleček [-] , J. Slavík [-] , L. Masnica [-] (46. D. Rozhon [-] ) , J. Frébort [-] , P. Petr [-] , K. Moric [-] - A. Zulfijaj [-] (46. J. Rzidký [-] ) - N. Horváth [-]

ŽK: 60. M. Knápek - 52. T. Horsinka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - SEIDLER René, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.