Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč vyfasovala půltucet


Branky


0

Již jistý sestupující se Staříče zavítal na hřiště Ostravy Jih a vyfasoval šest branek. Výhra domácím zajistila díky dobré konstelaci setrvání v soutěži i na přiíští rok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání s posledním týmem a již jistým sestupujícím, bylo naši povinnosti vyhrát. Hráči svou povinnost splnili výsledkově na výbornou a tří bodový zisk jím byl zaslouženou odměnou.

Naši hráči zahájili utkání aktivně a již ve 4´ po pohledné akci stál na jejím konci Schüler Richard a vstřelil vedoucí gól na 1:0. Brzké vedení hráče uspokojilo a místo účelných kombinaci začali hrát příliš individuálně, a dvacet minut byla hra vyrovnaná. Následovala 27´ když dostal Martin Mecner uličku do pokutového území a nezaváhal, rázem to bylo 2:0. Běžela 29´ a domácí fanoušci nestačili ještě vstřebat radost ze vstřelené branky a bylo zde další navýšení skóre. Martin Čajka „Poborského lobem“ překonal brankáře hostu na 3:0 a uzavřel tím poločasový brankový účet.

 

Poločasové změny neubraly nic z naší snahy střílet další branky. Brankový účet se postupně navyšoval. V 53´ na 4:0 zvýšil Korbačka Tomáš a již 55´ na 5:0 svou druhou brankou v utkání Mecner Martin. Střelecká aktivita hráčů nepřestávala a v 68´ Noštinský Adam upravil skóre na 6:0. Tipující diváci s napětím očekávali konečný výsledek, jelikož bylo několik tipu 6:0, 6:1, 7:0 nebo 7:1. Nakonec se radoval náš pořadatel Smetana Tomáš, který uhádl jak výsledek, tak i poločasové skóre a získal výhru 170;- Kč.

Nedělní prohra Svinova v Píšti 4:0 nám definitivně zajistila setrvání v soutěží. Za jarní výkony si to hráči zasloužili, blahopřejeme.

text zdroj: http://fcostravajih.eu



Sestavy


FC Ostrava-Jih
R. Vaňo [-] - J. Holman [-] (46. F. Gřunděl [-] ) , M. Konečný [-] , D. Kroupa [-] (56. T. Klobása [-] ) , M. Prokeš [-] - M. Mecner [-] , T. Korbačka [-] (56. P. Strempek [-] ) , M. Čajka [-] - M. Belina [-] (46. A. Noštinský [-] ) , R. Schüler [-] (46. F. Zima [-] ) - J. Žila [-]

FK Staříč
L. Smetana [-] - P. Jukl [-] , O. Merta [-] , D. Zátopek [-] (57. P. Malý [-] ) , J. Wiedermann [-] - R. Kempa [-] , S. Musálek [-] , M. Pešek [-] , J. Michálek [-] , J. Váňa [-] (85. L. Matušínský [-] ) - I. Papřok [-] (70. P. Kocich [-] )

ŽK: 69. M. Konečný , 84. M. Mecner - 87. P. Kocich .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - BRABEC Roman, TISOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.