Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

14.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrustenice lehce udrželi tři body doma.


0

Liteň dorazila na hřiště Chrustenic pouze v devíti hráčích. Tento fakt velmi ovlivnil skore, ale i v devíti dokázali vstřelit jedne gol. David Dvořák z Chrustenic v tomto zápase poslal balon do sítě hostů hned čtyřikrát. Před pauzou, která teď bude, Chrustenice zvýšili svůj náskok nad třetím týmem tabulky TJ a SK Tetín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra domácích.

Zápas na hřišti Chrustenic, kam přijel tým z Litně pouze v devíti hráčích začal úvodním hvizdem pana Rozhodčího Josefa Bicana, ten celé utkání vedl. Na první branku v tomto utkání nemuseli diváci čekat dlouho, hned tři minuty po začátku hry se trefil David Dvořák, který dostal přihrávku od svého kolegy Davida Pohlota a střelou po zemi poslal balon za záda brankáře z Litně, Miloslava Klimenta. Další dva goly padly ve dvanácté minutě, nejprve se trefil hráč s číslem 12 Daniel Ondračka a hned po něm se hned po rozehrávce k míči dostal opět David Dvořák a po druhé v zápase skoroval do sítě. Liteň rozehrávala ale balon udrželi jen chvilku. Josef Kaplan se dostal k míči, nahrál svému kolegovi Davidu Dvořákovi a ten se trefil v patnácté minutě tvrdou střelou pod břevno. Jeho další trefa přišla po čtyřech minutách. V devatenácté minutě míč do sítě zavěsil znova David Dvořák, ten se trefil již po čtvrté. Liteň znova hned při rozehrávce ztratila balon a z dálky pálil David Pohlot, jeho střela byla přesná a tým domácích po dvaceti minutách hry vedl 6:0 . Tentokrát se Litni rozehrát povedlo, balon udželi na svých nohách a ve dvacátéšesté minutě snížil Zdeněk Štucbart skore na 6:1 . V prvním poločase se již nikomu nepovedlo vstřelit gol, i když k tomu při některých šancích moc nechybělo, brankáři na obou stranách si zapsali několik zásahů. První půle skončila a hráči tedy do šaten odcházeli za stavu 6:1 .

Dobrá obrana hostů.

Druhý poločas začal a na straně Chrustenic se střídalo, za hráče Miloslava Šmída nastoupil Josef Kaplan.Začalo se lépe pro domácí tým, ten ale nedokázal míč dostat přes obranu. Obrana hostů z Litně byla silná a Chrusteničtí si s ní neporadili. Zkoušelo se střílet z dálky, ale šance jak domácích tak hostů skončili vždy mimo branku nebo přímo u brankáře. V padesátédruhé minutě pak přišlo další střídání u domácích, hřiště opustil kapitán Jan Mužík a nahradil ho Miroslav Václavek. Ani toto střídání ale hru moc nerozhýbalo. V šedesáté minutě se střídalo znova, Stanislava Jehličku nahradil v obraně Martin Mencl. Hru v druhé části tohoto poločasu chvilku ovládali hosté, i přesto, že hráli v devíti dokázali si vytvořit další šanci, ale brankář Vít Melichar ji chytil bez větších potíží. V osmdesáté minutě přišlo poslední střídání u domácích, Zbyněk Špirit šel dolu a na hřiště přišel Lukáš Lacina. V osmdesáté minutě ještě padl poslední gol. Do sítě Litně se trefil Daniel Ondračka. Do konce zápasu už se do pořádných šancí nedostal ani jeden tým a tak rozhodčí zápas ukončil v devadesáté minutě za konečného stavu 7:1 .



Ohlasy k zápasu


TJ Chrustenice
útočník: Jsme rádi za tři body doma. Škoda že soupeř dorazil jen v devíti, mohlo to být zajímavější, ale i tak nás v některých chvilkách trošku potrápili.

FK Liteň
Vedoucí týmu: Bohužel prohra je prohra, ale v devíti jsme nemohli čekat žádný dobrý výsledek.



Sestavy


TJ Chrustenice
V. Melichar [-] - J. Mužík [-] (52. M. Václavek [-] ) , R. Neliba [-] , S. Jehlička [-] (60. M. Mencl [-] ) , M. Šmíd [-] (46. J. Kaplan [-] ) , J. Špringl [-] - Z. Špirit [-] (80. L. Lacina [-] ) , D. Pohlot [-] , D. Dvořák [-] - D. Ondračka [-] , J. Paták [-] -

FK Liteň
M. Kliment [-] - M. Jílek [-] , M. Dufek [-] , M. Berka [-] , J. Hájek [-] , J. Fryč [-] , V. Rys [-] , Z. Štucbart [-] , P. Betyár [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: BICAN Josef - HEIES Roman (N), BERKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.