Smolina vydřela výhru nad Horní Lhotou, diváci viděli 7 branek


0

Ve Smolině se před zápasem očekával vyrovnaný duel, domácí tým umí na domácím hřišti předvádět dobré výkony, jen ho kolikrát trápí koncovka. Hosté z Horní Lhoty v minulém kole na domácím hřišti šokovali jednobrankovou výhrou druhý tým tabulky z Mirošova a velký podíl na vítězství měl brankář Plšek. Utkání ve Smolině začalo svižně, ale první branka padla až ve 40. minutě. Ve druhém dějství se s brankami roztrhl pytel a diváci jich viděli nakonec hned šest a také výhru domácího týmu v poměru 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vstřelil jedinou branku domácí kanonýr Bosák

Hráči Smolinu chtěli po minulých zápasech protrhnout střeleckou nemohoucnost  právě v duelu s Horní Lhotou, která ve venkovních zápasech přeci není tak silná, jako za podpory domácího obecenstva. V úvodu zápasu to dvakrát z dálky zkoušeli hosté,ale golman domácích Krahulec střely kryl. Ještě lepší zákrok musel vytáhnout hostucíjí Plšek proti voleji P.Sucháčka. I v horku se hrál dobrý, svižný fotbal a další na řadě byli hráči z Horní Lhoty, kteří po „nepovedeném“ centru nastřelili tyč. Ve 40 minutě vypadl lehký míč Plškovi, kanonýr Bosák situaci dohrál,udělal si kličku a poslal Smolinu do vedení. Poločas tak skončil jednobrankovou výhrou domácích, akce se však střídaliy na obou stranách a blízko k brance byli oba soupeři. Jediná branka domácích byla z kategorie laciných, ale i ta se počítá, navíc Bosák sledoval míč do posledního okamžiku, což se u útočníka vždy cení.

Ve druhém dějství se s brankami roztrhl pytel

Hosté z Horní Lhoty vstoupili do druhé půlky aktivně, již v 50. minutě se u lajny prosadil důrazný Smištík, jehož centr si srazil obránce Smoliny do branky a srovnal na 1:1. Pak bylo důležité, komu se podaří dát druhý gól a byli to Smoliňané, kdy se po pěkné akci z rohu prosadil hlavou Sucháček Jiří. Hosté začali útočit ve více lidech, ale jedno z okének v obraně využil znovu Lukáš Bosák,kdy si v situaci 2 na 2 vzal míč, přesprintoval půlku hřiště a krásně skóroval. Za další chvilku to bylo už 4:1, když Červeň byl po rohu na svém místě a dorazil míč do branky. Když už se blížil závěr, tak se po dlouhém autu pěkně trefil z voleje hostující Plášek 4:2. A aby toho nebylo málo ,tak se v úplném závěru dostali hosté do přečíslení, které zkušeně zakončil Smištík. Víc už se stihnout ale hostím nepodařilo, a tak v pěkném zápase Smolina vyhrála 4:3 a mohla slavit první jarní vítězství doma. Diváci viděli sedm branek a hezký fotbal z obou stran.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Už jsme potřebovali vyhrát, abychom potěšili smolinské fanoušky a vedení, takže jsme rádi, že se to povedlo. Bylo to kvalitní, útočné utkání, čemuž přispěli i hosté, kteří si přijeli taky zahrát fotbal. My se konečně dostali do vedení a i když hosté vyrovnali, tak se nám podařilo utkání zlomit v náš prospěch a dvěma pěknýma brankama odskočit na 3:1. Když jsme zvýšili na 4:1 a zbývalo 10 minut do konce, tak už nebylo co řešit. Závěr utkání jsme si užívali takovým stylem, že jsme si nechali dát 2 pěkné (ale zbytečné) góly. I když škoda těch dvou gólů, tak výsledek 4:3 je myslím odpovídající tomu, co se dělo na hřišti. Kdyby se nám povedlo dovézt nějaký bod z Petrůvky, tak by to byl dobrý závěr sezony.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: do utkání jsme vstoupili aktivně a v první čtvt hodině si vypracovali nějaké šance, bohužel bez gólového efektu. Poté převzali otěže zápasu do rukou domácí a po zbytek poločasu byli lepší a taky šli do vedení. O poločase jsme si v kabině řekli, že tu kůži neprodáme lacino a s výsledkem ještě něco uděláme. Začátek druhého poločasu opět patřil nám o odměnou nám bylo vyrovnání. Poté jsme však znovu nepochopitelně přestali hrát a Smolina to trestala. Odskočila nám až na rozdíl tří branek. Ke konci domácí polevili a nám se alespoň podařilo výsledek trochu poupravit. Rozhodně jsme nechtěli jet ze Smoliny s prázdnou, ale vítězství domácích je určitě zasloužené. My už se v tabulce nemůžeme nikam posunout, ale i tak doufám, že nás v sobotu opět přijde podpořit početná návštěva a my se s našimi fanoušky rozloučíme se sezonou vítězstvím.



Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - P. Sucháček [-] , M. Vaculín [-] , K. Bednář [-] , M. Pykal [-] (89. M. Ekart [-] ) , L. Bosák [-] (76. M. Červeň [-] ) , T. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , J. Barcuch [-] , J. Barcuch [-] (70. P. Malina [-] ) , J. Kudela [-]

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - P. Smištík [-] , P. Hlavička [-] , J. Šenovský [-] , J. Masař [-] (72. J. Malota [-] ) , R. Váňa [-] , Z. Plášek [-] , R. Polách [-] , D. Maňas [-] , F. Brostík [-] , A. Ščuglík [-]

ŽK: 62. M. Vaculín , 81. T. Sucháček - 80. P. Smištík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GOŇA Vladimír - DRGA Michal (N), PLŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.