V sousedském derby dominovali v Divnicích hráči Bohuslavic nad Vláří


Branky


0

V místním valašském derby nazývaném také "Melůni" vs "Kapůni" se z výhry o tři branky radovali favorizovaní hosté. Ti o svém vítězství rozhodli zejména díky první půli, kterou vyhráli 3:0, když dvě branky zaznamenal kanonýr Michal Bartoš a jednu trefu přidal Krasňanský. Druhý poločas se už dohrával jen z povinnosti a diváci v čele s bohuslavským fanklubem už branku neviděli. Bohuslavice nad Vláří se při zaváhání Mirošova dotáhly společně s Nedašovem na druhou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Bohuslavice nad Vláří rozhodly o své výhře už do poločasu

Poslední tým tabulky letos už jedno derby s Lipovou vyhrál a stejný výsledek chtěl zopakovat proti nedalekým Bohuslavicím nad Vláří. Hosté se ale na jaře prezentují velmi dobrými výkony a stále živí šanci na postup z druhého místa. Favoritem v derby byl jasně hostující tým a spíše se čekalo, jak se na některých hráčích projeví únava po sobotním kácení máje. Bohuslavjanům ale vyšel skvěle úvod zápasu a už v páté minutě šli do vedení Krasňanským. Hosté i nadále pokračovali v aktivní hře a zejména záložní řada převyšovala tu domácí. V 17. minutě se střelecky prosadil bohuslavský kanonýr Michal Bartoš, který navíc v divnickém dresu dříve působil. Domácí celek se sice snažil, ale své některé dobré příležitosti nevyužil. Bohuslavjané těsně před odchodem do kabin vstřelili Bartošem třetí branku a jejich nový fan club byl v euforii. Výhra hostí v prvním dějství byla zasloužená, ti se po rychlých brankách uklidnili a třetí gól do kabiny byl hodně důležitý. Znovu se gólově prosadil Michal Bartoš, který si na jaře obul střelecké kopačky.

Ve druhém dějství branka už nepadla

Druhý poločas už Bohuslavjané sešlápli nohu z plynu a pod dojmem vysokého náskoku hosté hodně polevili. Domácí Divnice měly několik možností na vstřelení branky, brankář Bartozel byl ale pozorný. Hosté hráli ve druhém poločasu až příliš profesorsky a hráči někdy zbytečně drželi míč, místo rychlé přihrávky. Utkání tak ztratilo na kvalitě a brankových příležitostí se také urodilo méně. Divnice ve druhém poločasu ukázaly, že mohly pomýšlet na lepší výsledek, ale rozhodl rychlý nástup hostí. Zápas se tak dohrál jen z povinnosti, diváci ani fan-club se už branky nedočkali. Hosté si odvážejí důležitou výhru o tři branky a v tabulce se dotáhly společně s Nedašovem na druhý Mirošov. V posledním kole hostí Bohuslavice nad Vláří v derby Jestřabí a domácí určitě budou chtít zakončit sezonu výhrou. Divnice cestují v posledním kole do Horní Lhoty, odkud se body jen tak nevozí, ale mohou zde jen překvapit...



Ohlasy k zápasu


TJ Divnice
Jarek Urbaník, hráč:

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Derby utkání jsme zvládli zejména v prvním poločasu, kdy jsme dokázali dát tři branky, druhá půle už z naší strany byla horší a možná se tom podepsala i učast některých hráčů na sobotním kácení máje...Ale i tak si výhry ceníme a dorovnali jsme se na čelo tabulky.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: HÝSEK Dominik - SATIN Štěpán (N), SLOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.