0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:00

17.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova potvrdila v Jestřabí roli favorita


Branky


0

Do Jestřabí zavítal v nedělním dopoledni favorizovaný tým Nedašova. Domácí Jestřabí chtělo napravit minulou překvapivou porážku v Lipové, kterou zapříčinil i nedostatek hráčů. Navíc do zápasu s Nedašovem domácí nastoupili oslabeni o zraněného brankáře Hořáka a v brance musel zaskočit Vápeník. V první půli viděli diváci jedinou branku, kterou vstřelil Jiří Fojtík. Tentýž hráč přidal v 66. minutě druhou trefu a o vítězi tohoto duelu nebylo pochyb. Nedašov ještě přidal další dvě branky a nakonec se radoval z vysoké výhry o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Nedašov poslal do vedení Jiří Fojtík

Domácí Jestřabí mělo před utkáním opět problémy se složením sestavy a navíc se jim v týdnu zranil brankář Hořák. Toho musel v brance nahradit Vápeník. Hosté z Nedašova si na domácí tým věřili a přijeli ve velmi silné sestavě. Začátek zápasu na hřišti menších rozměrů v Jestřabí byl opatrný, více ze hry měli hosté, domácí spoléhali na rychlé brejky. Poprvé udeřilo ale již ve 12. minutě, kdy se prosadil hostující kapitán Jiří Fojtík a poslal nedašovské béčko do vedení. Hosté se vstřelenou brankou uklidnili a předváděli kvalitní kombinaci a často se dostávali na dostřel Vápeníkovi svatyně. Domácí znovu spoléhali na své standartní situace, ale brankář Švach si s nebezpečnými centry vždy poradil. Pomohla mu k tomu i kvalitní obranná činnost hostujícího týmu, který i nadále produkoval líbivý fotbal a domácí celek často dostával do úzkých. Do kabin se odcházelo za stavu 0:1 pro Nedašov.

Hosté po hodině hry přidali další tři branky

Ve druhém dějství se v úvodu snažili domácí o vyrovnání nepříznivého výsledku. Obrana hostí i nadále pracovala precizně a co prošlo, pochytal zkušený Švach. Hosté si vytvořili také několik dobrých možností ke vstřelení branky, ale i domácí Vápeník byl pozorný. Za stavu 0:1 mohl vyrovnat Králík, ale nedašovský Švach poradním zákrokem akci zmařil. Klíčový okamžik zápasu přišel po hodině hry, kdy se znovu prosadil střelecky disponovaný Jiří Fojtík a zvýšil již na 2:0 pro Nedašov. Domácí tým se pokoušel vstřelit kontaktní branku, ale hosté přidali za pár minut svojí třetí branku Novákem a to už vypadalo s body pro nedašovské hráče velmi dobře. Čtvrtou trefu nedašovských fotbalistů zaznamenal deset minut před koncem Vaculík. Výhra hostí je naprosto zasloužená, byli lepším týmem, dobře kombinovali a vytvořili si i více brankových příležitostí. Domácí tým bojoval, ale branku se mu vstřelit nepodařilo, hosté proto odjíždějí se čtyřbrankovou výhrou. V příštím kole hostí rezerva Nedašova Lipovou, Jestřabí se představí ve velkém derby v Bohuslavicích nad Vláří.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, trenér: Nedašov se ukázal jako velmi kvalitní soupeř, troufnu si říct, že nejlepší, s jakým jsme se zatím potkali. Chyběl nám brankář Hořák, na to se vymlouvat nemůžeme, hodinu hry jsme drželi krok, v závěru jsme inkasovali další branky, hosté prostřídali za čerstvé hráče a my už jsme na ně fyzicky nestačili. Soupeři sportovně gratuluji k výhře...

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Nedašov sehrál utkání v Jestřabí v horkém dopoledni. Od začátku byl aktivnějším týmem a už ve 12.minutě se trefil Jiří Fojtík přesnou střelou k tyči. Domácí spoléhali hlavně na brejkové situace a tu právě z nich zneškodnil brankář Švach .Nedašov mohl skóre navýšit, ale domácí brankář vychytal jak sólo Jiřího Fojtíka po chybě domácí obrany, tak úspěšně zasáhl po hlavičce Dominika Nováka a do třetice vychytal technický pokus Jarka Kolínka. Druhý poločas se odehrával v podobné režii, tu ale Nedašov vyjádřil střelecky. Za stavu 0:1 mohl vyrovnat Králík, ale nedašovský Švach poradním zákrokem akci zmařil. Důležitou pojistku přidal v 66 minutě opět Jiří Fojtík, kdy skóroval z přímého kopu. O chvíli později po přihrávce Jarka Kolínka se prosadil křižnou střelou Michal Novák. Výsledek pečetil střídající Vaculík, který parádním volejem přeloboval domácího brankáře. Soupeř ve druhé půli odpadl fyzicky a tak Nedašov slavil zasloužené vítězství.



Sestavy


SK Jestřabí
A. Vápeník [-] - R. Floreš [-] , P. Vaněk [-] , L. Marek [-] , J. Marek [-] - P. Floreš [-] , T. Mudrák [-] , J. Kolínek [-] , P. Gabriš [-] - T. Králík [-] , R. Slaběňák [-] -

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - R. Fojtík [-] (73. A. Beňo [-] ) , D. Novák [-] (79. F. Novák [-] ) , Z. Hrnčiřík [-] , M. Holba [-] (61. L. Vaculík [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Fojtík [-] (81. J. Novák [-] ) , M. Novák [-] (78. J. Vilímek [-] ) , R. Švach [-] , D. Novák [-] , V. Holba [-]

ŽK: 84. T. Králík .
Hráči zápasu: J. Švach , J. Fojtík , M. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KAMENČÁK Jiří - HNILO Jindřich (N), ŠURÁŇ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.