3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

16.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka doma zdolala Petrůvku a míří za postupem


Branky


13. T. Brázda , 25. T. Brázda (p.) , 31. M. Mikulka - 8. D. Novosad
0

Šlágr kola se hrál v nedělním odpoledni v Loučce, kam zavítala Petrůvka s Petrem Kovaříkem jen na lavičce. Domácí tým by se výhrou hodně příblížil k postupovým branám, neboť jeho pronásledovatel z Mirošova v sobotu prohrál v Horní Lhotě. Hosté šli do vedení již v 8. minutě Novosadem, domácí srovnali o pět minut později zkušeným Brázdou. Stejný hráč poslal Loučku z pokutového kopu do vedení a střelecky bohatou první půli završil po půlhodině hry domácí Mikulka. Ve druhém dějství si už Loučka výhru pohlídala a v příštím kole v Lipové jí stačí k postupu uhrát jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky, z toho tři do sítě hostí

Za krásného počasí, na perfektně upravené hrací ploše se od začátku hrála svižná kopaná. Domácí hned po rozehrávce dostali Petrůvku pod tlak, ale dvě své šance neproměnil a vzápětí mohl přít trest, ale hostující Kořínek trefil pouze tyč brány Janků. Hosté se doslali do hry a v 8.minutě se zaslouženě dostali do vedení. Hostující Dominik Novosad si krásně naběhl na centr za obranu domácích a nechytatelnou rybičkou překonal domácího brankáře. Ve 13.minutě bylo vyrovnáno. Andrýsek rozehrál rohový kop na krátko na Brázdu, který se kličkou zbavil hostujícího obránce a střelou z 20.metrů vyrovnal na 1:1. Ve 25.minutě Loučka skóre otočila opět zásluhou Brázdy, který proměnil pokutový kop za faul na Mikulku - 2:1. Petrůvka se nevzdávala a hrozila zejména ze standartních situací. Ve 28.minutě kopli hosté rohový kop a k odraženému míči se doslal Remo, ale trestuhodně mířil mimo tyče. Ve 31.minutě zastavila hostující obrana Kozubíka jen za cenu faulu před pokutovým územím a z následného přímého kopu se Mikulka nemýlil a střelou přes zeď dal Loučce dvoubrankové vedení - 3:1. Loučka poločas už dohrála a šla do šaten s dvoubrankovým vedením.

 

Loučka si ve druhém dějství už výhru pohlídala

Do druhého dějství nastoupila Petrůvka s jasným cílem výsledek co nejdříve snížit a tlačila se nakopávanými míči do pokutového území Loučky, ale bez brankové příležitosti. Loučka se snažila kombinovat a hrozila z brejků, ale také její zakončení bylo nepřesné. V tomto duchu se vyvíjel celý druhý poločas. Hosté si vytvořili asi největší šanci v 70.minutě ale hlavička hostujícího hráče šla nad břevno domácí brány. Domácí se snažili výsledek ještě navýšit, ale jejich akce většinou skončili nepřesným zakončením a pokud už se trefili mezi tyče, tak zasáhl brankář Halaxa. Od 80.minuty se zápas už spíše dohrával a Loučka si už vítězství pohlídala. Domácí berou důležité tři body, které je při zaváhání Mirošova v Horní Lhotě katapultovaly prakticky do vyšší soutěže, Loučka má teď na své straně dva mečboly a její příznivci doufají, že hráči využijí už ten první za týden v derby v Lipové.

 



Ohlasy k zápasu


SK Loučka
Tomáš Brázda, hráč: Věděli jsme, že nás čeká nepříjemný soupeř, který má vynikající standartní situace, což se také potvrdilo. Máme relativně mladý tým a na některých hráčích se podepsala důležitost tohoto utkání, jelikož jsme věděli, že Mirošov prohrál v Horní Lhotě. Jsem rád, že jsme toto utkání výsledkově zvládli. Zůstáváme nohama pevně na zemi a do dalšího utkání v Lipové půjdeme na 100%.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Zápas v Loučce byl celkem vyrovnaný, jen bylo škoda, že se nám v jedné pasáži druhého poločasu nepodařilo dát kontaktní branku a zápas zdramatizovat. Pro nás, co fandíme petrovskému fotbalu, bylo příjemné pozorovat, že tahouni našeho mužstva dokázali tým ve vypjatých situacích uklidnit a sjednat disciplínu, navíc svou bojovností a nasazením šli příkladem ostatním. Bylo očividné, že všichni v partě táhnou za jeden provaz. Proto se na naše kluky těšíme ve zbývajících zápasech.



Sestavy


SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] , K. Januška [-] , J. Šůstek [-] - R. Kozubík [-] , M. Andrýsek [-] , V. Svozil [-] (58. V. Křápek [-] ) , M. Hlavička [-] - J. Chytil [-] , M. Mikulka [-] (87. K. Hübner [-] ) -

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - O. Stach [-] (82. P. Kovařík [-] ) , K. Kořínek [-] , L. Kovařík [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , P. Remo [-] (71. F. Hasík [-] ) , J. Juřica [-] , M. Máca [-] (69. M. Remeš [-] ) , L. Hubáček [-]

ŽK: 60. J. Juřica .
Hráči zápasu: T. Brázda , R. Kozubík - D. Novosad , K. Kořínek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: UHLÁR Ivo - ŠIMÁK Vladislav (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.