Lipová si vyšlápla v domácím prostředí na Jestřabí


Branky


1

Do Lipové přijelo v nedělním odpoledni Jestřabí a bylo také v tomto duelu favoritem, neboť na jaře se prezentuje dobrými výkony. Domácí tým podlehl v posledním zápase v Divnicích a trenér Pavel Tomeček nebyl spokojen s výkonem svých svěřenců. Domácí tým se ale na Jestřabí velmi dobře připravil, tomu ale chybělo několik klíčových hráčů. Do půle Lipovjané vstřelili dvě branky, hosté po hodině hry vsítili kontaktní branku. Závěr už patřil Lipové, která dvěmi trefami rozhodla zápas a postarala se tak o další víkendový překvapivý výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do poločasu do dvoubrankového vedení

Hosté z Jestřabí byli před utkáním favoritem, ale Jestřabí se těsně před utkáním úplně rozpadla základní sestava. Z pracovních důvodů se omluvil tvůrce hry Palo Gabriš a chyběl také další zkušený středopolař Jožka Kolínek. V domácím týmu trenér Pavel Tomeček reagoval na poslední nezdary tím, že se sám nominoval do základní sestavy. A také bývalý divizní fotbalista Slavičína byl pro svůj tým přínosem. Lipová šla do vedení již v 6. minutě, kdy se nádherně trefl Kamil Klein a bylo to brzy 1:0. Poté se hra vyrovnala, hosté v kombinované sestavě a s menším počtem hráčů se snažili o vyrovnání, ale domácí obrana odolávala. Také domácí tým předvedl několik velmi dobrých akcí, s nimiž si obrana Jestřabí ještě poradila. Druhou branku vstřelil domácí celek ve 37. minutě Kurtinem a Lipová šla do kabin s pohodlným dvoubrankovým náskokem. 

Hosté dali kontaktní branku, domácí Lipová ale v závěru přidala další dvě branky

Jestřabí chtělo ve druhém dějství se zápasem ještě něco udělat a tlačilo se více do útočení. Do byla voda na mlýn pro domácí útočníky, kteří se dostávali na dostřel hostující svatyně. Své šance ale Lipová neproměnila a po hodině hry přišel zasloužený trest, kdy kontaktní branku vstřelil hostující Králík. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, obrany ale stále odolávaly. Rozhodující moment zápasu přišel v 75. minutě, kdy se trefil domácí Štěpaník a zvýšil na 3:1. Hosté začali hrát vabank, ale v závěru už jim docházely síly. Čtvrtou branku Lipové zaznamenal deset minut před koncem Jiřík a definitivně rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Lipové. Ta si trošku spravila chuť po zbytečné porážce v Divnicích. Jestřabí odjíždělo domů s prázdnou, trenéry více než předvedená hra, trápila neúčast klíčových hráčů, bez kterých momentálně Jestřabí na své soupeře nemá.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Zápas jsme zvládli, co se týče výsledku dobře, po herní stránce už to bylo ale horší, byli jsme nervózní, protože už jsme chtěli vyhrát a zbytečně jsme ztráceli jednoduché míče. Nedokázali jsme udržet balon, důležité ale je, že jsme se konečně prosadily střelecky a diváci viděli pěkné branky.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, trenér: Měli jsme před utkáním problémy se sestavou, několik hráčů nám odřeklo na poslední chvíli. Naše kombinovaná ekipa se sice snažila, ale branky dával domácí tým a některé byly opravdu výstavní. Před dalším zápasem se musíme dát dohromady, v takovém složení hrát nemůžeme a musíme řešit i nedostatek fotbalistů.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHROMÍK Zdeněk - VAŠIČKA Roman (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 5. 2016 20:41
Skvěla hra obou týmu ale lepší tym vyhral a to byla Lipová.