1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

16.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Lhota si v domácím prostředí vyšlápla na Mirošov a udolala ho jedinou brankou


Branky


0

Na výborně připravené hřiště do Horní Lhoty zavítal druhý tým tabulky z Mirošova. Favoritem zápasu byl hostující celek, který stále pronásleduje Loučku v boji za postupem do III. třídy. Domácí tým si v minulém kole přivezl výhru na penalty z Perůvky a chtěl favorizované hosty potrápit. Horní Lhotě se výborně povedl vstup do utkání, kdy se už ve 3. minutě trefil Jan Malota. Nakonec tato branka byla v utkání jediná, domácí celek i díky skvělému Plškovi v bráně cennou výhru uhájil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Lhotu poslal do vedení už ve 3. minutě Jan Malota

V Horní Lhotě se čekalo, zda domácí tým po výborném výkonu na Petrůvce, dokáže potrápit i druhý tým tabulky z Mirošova. Na tento duel čekali především netrpělivě v Loučce, která by se v případě nezdaru Mirošovjanů, mohla na čele tabulky odtrhnout. Navíc za Mirošovem si dělají zálusk na druhé a možná i postupové místo hráči Bohuslavic nad Vláří a rezervy Nedašova. Začátek utkání byl před početnou diváckou návštěvou pro domácí jako z říše snů a již ve 3. minutě šli do vedení Malotou. Domácí tým po vstřelené brance zatáhl obranu a před brankářem Plškem vytvořil obrannou hráz, do které se měli zachytávat Mirošovjané. Ti několikrát našli skupinu v obranné činnosti domácích, ale v posledních zápasech je trápí střelecká nemohoucnost a branky hlavně nedává útočné duo Rajznauer - Pavel Obadal. Nutno dodat, že domácí tým několikrát podržel výbornými zákroky brankář Plšek a Horní Lhota odcházela do kabin s jednobrankovým náskokem.

Hostující Mirošov si vytvořil řadu šancí, výtečného Plška však nepřekonal

Po půli byli domácí fanoušci spokojeni především s výsledkem, ale také s bojovností hornolhotských fotbalistů. Mirošov i do druhé půle vstoupil velkým tlakem, jeho hra byla líbivá, ale končila na obranném valu domácích a co prošlo, pochytal Plšek. Mirošov přitahoval smyčku, stále častěji ohrožoval svatyni domácích, ale přetížená obrana kolikrát se štěstím odvrátila míč na roh či do zámezí. S blížícím koncem zápasu se vkrádala na kopačky hostí i mírná nervozita a mirošovští nedokázali najít recept na výborného Plška v bráně. Horní Lhota tak hubenou výhru 1:0 uhájila až do konce, o všem rozhodla branka Maloty ze 3. minuty. Hosté ztratili ve Lhotě body a hlavně s největší pravděpodobností i postup, neboť Loučka si už šestibodový náskok nejspíše ohlídá. V příštím kole hostí Mirošov Petrůvku, Horní Lhota se představí ve Smolině.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Výborně nám vyšel vstup do utkání a už po pár minutách jsme šli do vedení. Pak jsme se zatáhli, pozorně bránili a spoléhali na brejky. Utkání jsme odehráli na hranici svých možností, bylo to neskutečně odbojované. Mirošov byl po celý zápas fotbalovější a dostal se do mnoha šancí, ale buď selhali hostující hráči v zakončení a nebo výborně zasáhl náš brankář Radim Plšek. Velkou pochvalu zaslouží celé mužstvo za bojovnost a především obrana, kterou řídil vynikající Adam Ščuglík. Další dík patří našim výborným fanouškům, kterých dorazila spousta a velmi nás podporovali.

FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Zápas byl ze strany domácích obětavý a z naší strany střelecky nemohoucí. Domácí se dostali velmi brzo do rychlého vedení a od tohoto okamžiku se v podstatě hrálo na jejich bránu. Z mnoha vyložených šancí jsme nebyli schopni vstřelit výbornému brankáři branku. Domácí svým obětavým výkonem udělali radost přítomným divákům a my jsme se opět přesvědčili, že fotbal hrát umíme, ale bez vstřelené branky se těžko vyhrává.



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - J. Malota [-] , R. Váňa [-] , L. Lysý [-] (70. P. Hlavička [-] ) , J. Masař [-] , P. Smištík [-] , Z. Plášek [-] , J. Šenovský [-] , D. Maňas [-] , F. Brostík [-] (36. R. Polách [-] ) , A. Ščuglík [-]

FC Start Mirošov
A. Obadal [-] - P. Obadal [-] , P. Rajznauer [-] , T. Mikulčík [-] (83. D. Holba [-] ) , A. Juráň [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-]

ŽK: 29. Z. Plášek - 70. T. Mikulčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAMENČÁK Jiří - VÁŇA Vladimír (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.