Mirošov ve šlágru kola udolal Bohuslavice nad Vláří až na penalty


Branky


8. R. Pacík , 30. P. Obadal - 31. M. Obadal (vl.) , 82. O. Krasňanský
0

Magnet tohoto kola se hrál v neděli odpoledne na hřišti v Mirošově. Domácí tým se chtěl revanšovat svým příznivcům za ostudnou porážku v Nedašově od místní rezervy, zatímco hosté z Bohuslavic nad Vláří chtěli ještě zaútočit na čelo tabulky a tak se očekával úporný boj. To se také vyplnilo do puntíku, utkání bylo dramatické až do poslední minuty, remízu hostím zajistil osm minut před koncem Krasňanský. Domácí ale v první pli prohospodařili dvoubrankový náskok. V penaltové loterii byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří ji vyhráli v poměru 5:4 a berou bod navíc a podařilo se jim trochu stáhnout náskok na vedoucí Loučku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Mirošov vedl po půlhodině hry 2:0, hosté ale bleskově snížili

Remízu hostím zajistil osm minut před koncem Krasňanský

Na penalty vyhrál šťastnější Mirošov

V penaltové loterii byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří ji vyhráli v poměru 5:4



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Bylo to vyrovnané utkání. Věděli jsme, že nás čeká výborný soupeř, což se potvrdilo. Prvních 20 minut jsme byli lepší a výsledkem byla pěkná křídelní akce, na jejímž konci byl Pacík. Poté se hra vyrovnala. Hosté nás v záloze přehrávali a my jsme hrozili pouze díky rychlosti domácí útočníka Obadala a také díky jeho důrazu jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Ihned z rozehrání soupeř snížil na rozdíl jediné branky. My jsme se ve druhém poločase soustředili na obranu, vyráželi do brejků, ale bohužel jsme nedokázali přidat pojišťovací branku a soupeř nakonec dokázal vyrovnat. Soupeř měl možná více ze hry, ale my jsme měli více příležitostí vstřelit branku. V penaltách jsme měli více štěstí.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Remíza je nejspíše zasloužená, i když jsme chtěli vyhrát. Na začátku byli lepší domácí, pak jsme převzali otěže zápasu my. Podařilo se nám brzo dát kontaktní branku, což nás nakoplo. Ve druhém poločasu to bylo vyrovnané, nám se nakonec podařilo vyrovnat. V penaltách jsme opět zklamali, jeden hráč už asi dlouho penaltu kopat nepůjde...



Počet diváků: 50. Rozhodčí: FRAJT Michal - LYSÁK Pavel (N), SLOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.