Rezerva Nedašova získala výhru ve Smolině až v posledních deseti minutách


Branky


0

Do Smoliny zavítala v nedělním odpoledni rezerva Nedašova. Ta v minulém kole rozstřílela v domácím prostředí Mirošov a tak se čekalo, jakou formu si Nedašovjané přivezli na Klobucko. Hosté šli v prvním dějství do vedení už po čtvrthodině hry Dominikem Novákem. Domácí Smolina na začátku druhého poločasu dokázala srovnat Jiřím Sucháčkem. Závěr utkání ale už patřil favorizovaným hostům, nejprve je poslal do vedení Vaculík a tři minuty před koncem jim pojistil výhru Jiří Fojtík. Nedašov bere ve Smolině tři body, ale hodně se na ně nadřel, domácí tým zaslouží za výkon pochvalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Nedašov poslal do vedení po čtvrt hodině hry Dominik Novák

Ve Smolině se očekával zajímavý duel, domácí celek umí na svém hřišti potrápit i silnějšího protivníka, což se nakonec vyplnilo do puntíku. Nedašov odcestoval do Smoliny hned bez šesti hráčů základní sestavy a tak dostali příležitost i hráči širšího kádru. Hosté začali jsme výborně a už v 16. minutě otevřel skóre Dominik Novák. Poté se jim nepodařilo z herní převahy vytěžit větší vedení a soupeř začal zlobit. Jen díky výbornému zákroku brankáře Švacha proti Vaculínovi skončil rezerva Nedašova neinkasovala. Smolina si dokázala, že se může se zkušeným soupeřem rovnat a pouštěla se do dalších nebezpečných brejků. Hosté měli najednou plné ruce a nohy práce s aktivní hrou domácích a brankář hostí byl stále v pernamenci. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení hostí, kteří velmi dobře vstoupili do zápasu, ale domácí tým mu v závěru půle začal zatápět.

Hosté strhli vedení na svoji stranu až v poslední desetiminutovce

Smolina si v kabině řekla, že se nemusí Nedašovjanů více obávat a na hřišti to také tak vypadalo. Ve druhé půli se domácí ještě více zlepšili a po standartce Vaculínem zaslouženě vyrovnali. Dokonce mohli jít hráči Smoliny i do vedení, ale svoji velkou šanci  naštěstí pro hosty neproměnili. Několikrát se vyznamenali brankáři na obou stranách a hrál se svižný fotbal a diváci se určitě nenudili. Zápas směřoval k pokutovým kopům, ale v 82. minutě se parádně trefil hostující Ladislav Vaculík a dal rozdílovou branku na 1:2. V závěru po faulu na Dominika Nováka kopal Jiří Fojtík penaltu a uzavřel skóre na celkových 1:3. Domácí si zaslouží pochvalu za bojovnost a férově vedený souboj. Hosté z Nedašova pokračují na vítězné vlně, ale na body ve Smolině se hodně nadřeli a hodně jim, stejně jako v minulém utkání, svými zákroky pomohl brankář Švach, který v posledních zápasech chytá ve výborné formě.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Náš další domácí jarní zápas a opět jako přes kopírák – neproměněné šance ve druhém poločase a prohra podobně jako proti Loučce a Jestřabí. Na podzim jsme dávali hodně golů, ale taky hodně inkasovali. Teď máme dost šancí, které neproměníme a soupeř nás potrestá. Jinak k zápasu, bylo to vyrovnané utkání, snažili jsme se hostům vyrovnat v bojovnosti, agresivitě a nasazení, což se myslím povedlo. Je vidět, že kluci z Nedašova mají něco odehráno a hrají fotbal pro radost, takže i když tam byl občas tvrdší souboj, tak to bylo fér utkání. Velmi dobře jim zachytal gólman, který je za stavu 1:1 hodně podržel. Kdyby se nehrálo na góly, tak je zatím naše jaro celkem úspěšné A ještě pochvala pro mladého pana rozhodčího, který utkání dobře zvládl.

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Dnes to bylo upracované vítězství, chybělo nám pár hráčů a tak dostali šanci hráči z lavičky a určitě nezklamali, Vaculík dal navíc vítěznou branku. Dnes nám znovu zachytal brankář a za nerozhodného stavu nás podržel. Jinak to bylo utkání vedené fair play, na čemž mají podíl všichni aktéři včetně sudího.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - DRGA Michal (N), ŠENKEŘÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.