Lipová neudržela se Smolinou dvoubrankové vedení a nakonec přišla o všechny body


Branky


3. K. Klein , 26. K. Klein - 39. O. Doruška (vl.) , 56. L. Bosák , 87. T. Sucháček
0

Do Lipové zavítala Smolina, která byla v tomto utkání mírným favoritem. Domácí tým ale naznačoval v posledních zápasech zlepšení a to se také ukázalo v úvodu duelu. Již ve 3. minutě se trefil Kamil Klein, další branku přidal tentýž hráč ve 26. minutě. Hosté to nezabalili a do půle ještě dokázali snížit. Ve druhém dějství Smolina dokonala obrat, kdy vyrovnal Bosák a tři minuty před koncem rozhodl o výhře týmu z Klobucka Tomáš Sucháček. Domácí Lipová tak zůstala z dobře rozehraného utkání bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamil Klein zaznamenal v první půli dvě branky

Začátek zápasu zastihl hráče Smoliny v nedbalkách a než se na hřišti rozhlédli, tak již prohrávali 1:0. Autorem branky byl domácí Kamil Klein, který je pověstný svojí tvrdou střelou. Poté se hra odvíjela mezi šestnáctkami, hosté se snažili dostat do tempa, ale příliš se jim to nedařilo. Druhá branka z kopaček Kamila Kleina přišla ve 26. minutě a byla opravdu výstavní. Lipová rázem vedla o dvě branky, což byl již velmi nadějný náskok. Pak začali hrát i hosté ze Smoliny, ale ani tři jasné šance neproměnili, brankář Doruška svůj tým tentokrát podržel. Nastěstí pro hosty těsně před odchodem do kabin Bednářem dali štastný gól, ještě před poločasem a to jim hodně pomohlo. Domácí podali v prvním poločase solidní výkon okořeněný dvěmi trefami Kleina. Hosté museli v kabině na domácí tým něco vymyslet a zlepšit především zakončení.

Hosté ve druhém dějství předvedli dokonalý obrat

Druhý poločas přinesl zcela jiný obrázek a hostím poločasová přestávka hodně pomohla. Smolina zlepšila kombinaci a záložní řada hostí začala pracovat na plné obrátky. Fotbalisté Smoliny domácí zatlačili, její defenzívní hráči poctivě sbírali odražené míče, vytvářeli si šance a rohy jako na běžícím pásu a pak i zaslouženě vyrovnali – Lukáš Bosák se ocitl před brankářem Doruškou a zkušeně zakončil. Když už se blížil konec zápasu a asi i hosté přemýšleli o penaltách, tak Pykal zatáhl míč, dal pod sebe,kde si pěkně naběhl Tomáš Sucháček a trefil přesně. Domácí už neměli čas ani sílu na vyrovnání, takový konec utkání nejspíš nečekali. Z dobře rozehraného duelu tak Lipovjané odcházeli se skloněnými hlavami. Smolina ale především ve druhé půli ukázala svoji vnitřní sílu a dokázala výsledek otočit. V příštím kole hostí Smolina Nedašov a může favorizovaný tým potrápit. Lipová se v neděli představí v místním derby v Divnicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Dnes jsme byli blízko k první výhře jara,ale přesvědčily jsme se,že hrát 30 minut z celého zápasu nestačí. Takhle se v domácím prostředí o body nehraje.Doufám,že jsme si sebrali s tohoto zápasu ponaučení a věřím,že v dalším kole bude naše hra vypadat tak jako první půl hodina zápasu a dokážeme konečně bodovat.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Zápas jsme začali tak,jak umíme asi jen my – dvakrát jsme ztratili míč u půlky a domácí Klein se s tím nepáral a dvakrát pěkně vypálil – 2:0. Hlavně druhá rána byla skvěle trefená. Pak jsme začali hrát,ale ani tři jasné šance jsme neproměnili.Nastěstí pro nás jsme Bednářem dali štastný gól ještě před poločasem a to nám hodně pomohlo.Po půlce už jsme domácí zatlačili,sbírali odražené míče,vytvářeli si šance,rohy a pak i zaslouženě vyrovnali – Bosák se ocitl před brankářem a zkušeně zakončil. Když už se blížil konec zápasu a asi i my přemýšleli o penaltách,tak Pykal zatáhl míč,dal pod sebe,kde si pěkně naběhl Tomáš Sucháček a trefil přesně. Domácí už neměli čas ani sílu na vyrovnání, takže jsme mohli slavit a zařvat si v kabině. Některé z nás míč hodně neposlouchal,ale i tak jsme to za stavu 0:2 nevzdali, zabojovali,nebáli se chodit do soubojů, i když to bolelo a přineslo nám to výhru. Už bychom chtěli vyhrát i doma,přijede rozjetý Nedašov,tak uvidíme, co z toho bude.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KAMENČÁK Jiří - BLAŽEK Zdeněk (N), SÁBLÍK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.