Jestřabí si v souboji s posledními Divnicemi s chutí zastřílelo


Branky


22. J. Kolínek , 40. J. Kolínek , 48. T. Králík , 55. T. Kostka , 66. J. Marek , 81. T. Králík , 86. J. Kolínek (p.) - 76. D. Strnka , 89. P. Jandl
0

Do Jestřabí přijely v nedělním dopoledni poslední Divnice, které na svoji letošní první výhru stále čekají. Jasným favoritem v tomto duelu byl domácí tým, který podává v jarní části zlepšené výkony. Jestřabí vsítilo do půle dvě branky a kontrolovalo vývoj hry, navíc v začátku druhé půle přidalo Jestřabí uklidňující třetí branku. Hosté už se nezmohli na nějaký větší odpor a inkasovali další góly. Kosmetickou úpravu výsledku dal až v samotném závěru divnický Jandl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřebí dalo do poločasu dvě branky

V utkání v Jestřabí se očekávala jasná výhra domácího týmu, který přeci jen na jaře podává zlepšené výkony a především v domácím prostředí je nepříjemným protivníkem, vyprávět o tom mohou například fotbalisté z Mirošova. Poslední tým tabulky z Divnic neměl v derby co ztratit, ale přeci jen hráčcká kvalita byla na straně domácích. Tomu opět režírovali hru zkušení Gabriš s Kolínkem, který se navíc dokázal prosadit i střelecky. Začátek zápasu byl překvapivě vyrovnaný, hosté dobře bránili a vyráželi k nebezpečným brejkům. Domácí tým se přes zahuštěnou obranu nedokázal stále prosadit a co prošlo, pochytal brankář Fojtík. První branka tak padla až po dvaceti minutách hry. Divnice ani potom nesložily zbraně a snažily se rychlými kontry ohrozit branku domácího Hořáka. Branku do šatny vstřelil Kolínek a domácím se začalo lépe dýchat a do kabin nakonec odcházeli s dvoubrankovým náskokem.

Domácí tým postupně navyšoval skóre

Druhý poločas přinesl uklidnění do domácích řad hned po třech minutách, kdy se trefil Králík. O deset minut později přidal Kostka čtvtrou trefu Jestřabí a to už vypadalo na debakl. Domácí tým hrozil především ze standartních situací a z jedné z nich se prosadil v 66. minutě Pepa Marek. Hosté snížili na 1:5 střídajícím Strnkou v 76. minutě. V závěru zápasu se s brankami roztrhl pytel, Králík zvýšil již na 6:1, poté Jožka Kolínek zkomletoval z penalty hattrick a konečnou podobu výsledku - 7:2, dal v poslední minutě další střídající divnický hráč Petr Jandl. Domácí tým si vysokou výhru naprosto zasloužil, hosté ve druhé půli už nestačili bránit domácí hráče a nakonec inkasovali sedm branek. V příštím kole se v Jestřabí představí lídr tabulky z Loučky, což může být velmi zajímavé utkání. Do Divnic zavítá také v nedělním dopoledni k valašskému derby celek z Lipové.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, trenér: Dnes jsme byli jasně lepší a po zásluze zvítězili, musím pochválit střelce tří branek Jožku Kolínka, ale i ostatní předvedli dobrý výkon.

TJ Divnice
Jarek Urbaník, hráč: Soupeř nás přehrál, poločas jsme se ještě drželi, ale ve druhém poločasu už nám došly síly.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: GOŇA Vladimír - HNILO Jindřich (N), FALDÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.