Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasov vyhrál v Osové Bítýšce B


0

V souboji dvou celků ze středu tabulky vyhrál Tasov těsně 3:2 nad Osovou Bítýškou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase.

Utkání otevřel gólem už ve třetí minutě hostující Pospíšil, když využil nedůrazu domácích po autovém vhazování a zakončil pod břevno Chytkovy branky. Domácí dokázali rychle odpovědět. Jan Večeřa poslal míč za obranu na Vařílka, jeho zakončení vyrazil brankář pouze před sebe a dobíhající Večeřa ho z dorážky prostřelil. Hosté byli v první půli nebezpeční po křídlech. Po  jedné takové akci nádhernou křižnou střelou do šibenice zakončil Eliáš. Domácí dokázali ještě jednou vyrovnat. Vařílek tentokrát nezakončoval, ale dal míč pod sebe na vápno. Jan Večeřa vystřelil a jeho tečovaná střela zapadla do branky. Tasov ale okamžitě strhl vedení opět na svou stranu, když rychlý brejk zakončil opět Eliáš.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas měla jasně pod kontrolou Bítýška, ale žádnou z mnoha šancí nedokázala využít. Do jedné z největších se probil obranou Vařílek, ale golman vytáhl výborný zákrok nohou. V další šanci se ocitl Petr Večeřa, ale z bezprostřední blízkosti levačkou přestřelil. Podobně dopadly i další šance domácích, a tak si Tasov odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: V první půli nám dělali velké problémy rychlý křídelníci hostů. Druhou půlku jsme byli jasně lepší, vytvořili si spoustu šancí. Ale naše produktivita v posledních zápasech je žalostná. Za druhý poločas bychom si zasloužili, alespoň bod. Chtěl bych poděkovat předsedovi našeho klubu Zdenkovi Chytkovi, že si v 52 letech při zranění 3 našich brankářů stoupnul do branky a podal velmi dobrý výkon. Celému týmu bych chtěl poděkovat za celou sezonu.

TJ Tasov
Vojta Pavlíček:



Sestavy


SK Osová Bítýška B
Z. Chytka [-] - L. Bednář [-] , M. Havlík [-] , Z. Žák [-] (56. P. Večeřa [-] ) - J. Večeřa [-] , P. Habán [-] , L. Habán [-] - M. Kulík [-] , J. Šimek [-] (16. J. Havlín [-] ) , M. Vařílek [-] - D. Juráček [-] (46. L. Mencler [-] )

TJ Tasov
M. Páral [-] - - T. Kudrna [-] , P. Eliáš [-] , J. Pospíšil [-] , V. Pavlíček [-] - M. Pospíšil [-] , O. Pospíšil [-] , J. Pavlíček [-] - M. Sláma [-] , M. Vala [-] , R. Švec [-]

ŽK: 20. D. Juráček , 29. Z. Žák - 70. O. Pospíšil .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - SVOBODA Aleš (N), MACHÁT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.