1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olší porazilo o branku poslední Béčko Borů


Branky


0

Olší se výhrou 1:0 nad Bory B dostalo na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zápas třetího týmu s posledním měl být jasnou záležitostí pro domácí, ale.... !

Po počátečním vzájemném oťukávání se do první šance dral v 10. minutě domácí Chalupa, ale hostující gólman Jakubec byl u míče včas. Bohužel, pro něj si při zákroku sám přisedl pravý kotník a utkání pro něj skončilo. Do brány se místo něj postavil Dvořák Vladimír.   Ve 14. minutě se za ním poprvé rozezněla tyč. To se uvolnil ve středu hřiště Bíbr a jeho rána ze 24 metrů skončila na levé části konstrukce. Ve 20. minutě obránce Dvořák Petr uvolnil vlevo naběhnutého Fikra, ten krásně našel na malém vápně Kaminarase Filipa, který však hlavou těsně minul pravou spojnici.   Ve 22. minutě poprvé vážně zahrozili hosté. Rychlou akci po chybě domácí zadní řady, kdy šli tři hostující hráči na obránce Petra Dvořáka, zakončoval tvrdou ránou Kujal, ale Jaša v pádu vykopl nohou míč do bezpečí.   Hned z protiútoku se dostal do zakončení Kaminaras Alex, který z pravé strany technickou střelou rozezněl tentokráte pravou tyčku.    V 28. minutě ten samý hráč rychle vhodil aut na Chalupu, ten se obtočil kolem obránce, ale jeho oblouček skončil potřetí za krátkou dobu na brankové konstrukci.   Ve 30. minutě se hostům zranil i náhradník v bráně Dvořák, ale po ošetření zápas dochytal.   4 minuty před přestávkou měli hosté svou největší šanci ke vstřelení branky. Po chybě stopera Horkého, který v pokutovém území fauloval unikajícího hostujícího útočníka, se k penaltě postavil Psohlavec. Jaša však jeho ránu doprostřed branky chytil.   Ještě před pauzou zahrával hostující Zedník volný přímý kop z levé strany domácí šestnáctky po ruce Jůdy, ale jeho nepřesný pokus ukončil první půlku.

Utkání rozhodl kapitán Dvořák

Na začátku druhého poločasu se domácí konečně dočkali. Po sérií odrazů se v 50. minutě na hranici velkého vápna dostal k míči kapitán Dvořák Tomáš a jeho střela zapadla od pravé tyče do brány. Domácí  po této brance nabyli dojmu, že už to půjde samo. Opak byl pravdou. Borští hráli jednoduše a přesně, domácí hráči jim nechávali hodně prostoru ke kombinaci. Přesto se ještě v 69. minutě sám řítil na brankáře Dvořáka domácí Jelínek, ale míč si v poslední chvíli příliš ukopnul.  V 72. minutě selhal i zkušený útočník Chalupa, který se ocitl sám za obránci, ale ze tří metrů překopnul branku.  Z následujícího výkopu mohlo být vyrovnáno. Po hrubé chybě stoperů běželi na Jašu Psohlavec s Kujalem. Prvně jmenovaný vzal zakončení na sebe, obstřelil domácího gólmana, míč ale skončil na levé tyči.  Poté už se domácí hráči zaměřili na bránění hubeného náskoku, což se jim nakonec podařilo.

 



Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Dneska jsme si body zasloužili jen za první poločas. To se nás držela do 42. minuty i smůla. Druhá půlka i přes střelený gól byla z naší strany zmar a bída. Hráči byli všude pozdě a nedůrazní. Vypadalo to, že chce vyhrát jen brankář Jaša. Snad si uvědomí, že s takovým přístupem dostanou příště naloženo.

TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš: Zápas ovlivnilo zranění našeho brankáře, po němž musel do brány hráč z pole. Navíc jsme neproměnili v první půli penaltu. Remíza by byla v zápase spravedlivější.



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - P. Dvořák [-] , Z. Jůda [-] , T. Dvořák [-] , D. Horký [-] - F. Kaminaras [-] , A. Kaminaras [-] , J. Šašek [-] , T. Bíbr [-] - O. Fikr [-] (64. J. Jelínek [-] ) , R. Chalupa [-]

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] (10. V. Dvořák [-] ) - M. Zedník [-] , F. Zikmund [-] , L. Hladík [-] , P. Burian [-] , J. Kujal [-] , Š. Křehlík [-] , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] (36. J. Stefanyuk [-] ) , Z. Hlaváč [-] , L. Kaštan [-] (62. J. Milota [-] )

ŽK: 38. Z. Jůda , 72. T. Dvořák , 86. T. Bíbr - 38. Z. Hlaváč .
Hráči zápasu: M. Jaša .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SEKNIČKA Bohumil (N), KUDLÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.