Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olší porazilo Křoví B o pět branek


0

Populárního bůra od Olší nad Oslavou inkasovalo na domácí půdě Křoví B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olší v prvním poločase dvakrát skórovalo

Zápas 12.kola mezi domácím béčkem a hosty z Olší měl být, podle tipujícího experta Bělocha z Březí vyrovnanou bitvou, se šťastnějším koncem pro FC Olší nad Oslavou! Tento jeho tip vycházel asi jen do 15.minuty. Hned v úvodu utkání nedokázal, v první vyložené šanci hostů, usměrnit přesně centr zleva osamocený Kaminaras Filip.  Tutovku zazdil také Lukáš Koudelka, který postupoval sám na branku Olší, ale míč vystřelil přímo do gólmana. Další gól visel ve vzduchu po rohovém kopu, ale propadnutý balon nikdo do branky nenasměroval. Po té už ale začínali přebírat otěže zápasu favorizovaní hosté. Po hrubce Luboše Navrátila ve středu hřiště se Olší dostalo do rychlého protiútoku, hráč Olší byl zastaven na velkém vápně jen za cenu faulu. Volný přímý kop zahrával z osmnácti metrů zleva Kaminaras Alex, který bez problémů obstřelil k bližší tyči špatně postavenou domácí zeď! - 0:1.   V 31. minutě neodkopl Petr Křístel míč do bezpečí, toho se zmocnil útočník Olší a postupoval na domácí branku, kde Jan Pekárek se štěstím ukopl míč přes vlastní břevno na rohový kop. Z tohoto rohového kopu hosté vstřelili druhou branku, když hráč Šašek Jaroslav hlavičkoval přesně k tyči, kde na míč nedosáhl ani Vasil Kováč, který stál vedle tyče - 0:2. Do konce poločasu měli ještě několik slibných příležitostí domácí, ale ty zůstaly nevyužity. Výsledkem jen 0:2 tak skončil 1.poločas, kdy zejména Kaminaras Filip zahodil čtyři stoprocentní šance.

Hosté svůj náskok ve druhé půli ještě navýšili

Začátek druhého dějství Křoví vůbec nevyšel a během několik minut domácí dvakrát inkasovali. Třetí branku vstřelili hosté v 53. minutě, když z hranice velkého vápna vystřelil hráč Kaminaras Filippos doprostřed branky, ale Petr Karmazín střelu přes hráče neviděl a míč šťastně skončil od břevna v brance - 0:3. O dvě minuty později po kombinaci na polovině hřiště vyslali hosté Kaminarase  Alexandrose za obranu, který střelou podél Petra Karmazína zvýšil na - 0:4. Dál se hrálo  jen na jednu stranu, hosté zahazovali šanci za šancí, zvlášť jejich kapitán Dvořák Tomáš "zvládal tuto disciplínu" bravůrně! V 70. minutě píchlo Petrovi Karmazínovi v koleni a musel ze hřiště. Na jeho místo se postavil Jan Pekárek a domácí hráli  o deseti, protože nebyl nikdo na střídání. Hosté tuto výhodu využili už jen jednou. V 80. minutě odcentroval Lukáš Koudelka míč na Luboše Navrátila, ale ten sám před brankářem Jašou levačkou branku přestřelil. Těsně před koncem v 88.minutě výborný centr střídajícího Fikra od levého praporku přeletěl domácí obránce i Pekárka a na zadní tyči volný, olěšský veterán Pavel Kudláček, hlavou uklidil míč do odkryté brány a dal výsledku konečnou podobu - 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel: Škoda, že jsme dnes nevyužili příležitosti na začátku zápasu. Pak po zbytečných chybách v prvním poločase jsme dvakrát inkasovali. Bohužel jsme neměli nikoho na střídání. Od 20. minuty dohrával Petr Křístel se sebezapřením s zvrtnutým kotníkem, ve druhém poločase si Vasil Kováč poranil koleno a zápas odchodil. V 70. minutě musel ze hřiště Petr Karmazín, pro kterého pravděpodobně sezona skončila. Příští víkend konečně žádné body neztratíme, protože máme volno.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Dnešní zápas jsme ovládli a zaslouženě vyhráli.Jen kvůli naší zbrklosti v zakončení neskončil zápas daleko větším rozdílem.V ojedinělých šancích domácích nás podržel Jaša a v poklidu udržel svou druhou nulu v soutěži!



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - J. Pekárek [-] , P. Křístel [-] - J. Chlup [-] , L. Knotek [-] , D. Košut [-] , P. Liška [-] - L. Navrátil [-] , L. Koudelka [-] - V. Kováč [-] , R. Datinský [-]

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - P. Dvořák [-] , Z. Jůda [-] , J. Kolouch [-] (67. P. Kudláček [-] ) , D. Horký [-] - T. Bíbr [-] , F. Kaminaras [-] , A. Kaminaras [-] , J. Šašek [-] (80. M. Baloun [-] ) - J. Jelínek [-] (46. O. Fikr [-] ) , T. Dvořák [-]

Hráči zápasu: A. Kaminaras , F. Kaminaras .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - SOUKUP Vítězslav (N), ŠUSTÁČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.