Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Osové Bítýšky jasně přehrálo Céčko Měřína


Branky


0

Béčko Osové Bítýšky začalo jaro prvním vítězstvím a udrželo se tím v horní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O. Bítýška v prvním poločase třikrát skórovala

Domácí hráči Osové Bítýšky měli v prvním jarním kole volno, proto je ostrý start do soutěže čekal až tento víkend. Natěšení domácí proto vlétli do utkání jako uragán. V 6. minutě Jaromír Šimek našel za obranou Petra Kališe, který ve skluzu přehodil hostujícího gólmana Pavla Jurka - 1:0. Domácích třicet fanoušků ještě nestačilo pořádně vychutnat první jarní gól, když se v 8. minutě protáhl po lajně Petr Kališ, nahrávkou pod sebe našel na malém vápně Martina Kulíka a ten již měl lehkou úlohu dopravit míč do prázdné branky - 2:0. Domácí poté dále přehrávali měřínské kombinační hrou po zemi, ale hostujícího brankáře Jurka ohrozily jen střely z dálky. S těmi gólman Měřína neměl velké problémy a nadále držel naděje hostů na bodový zisk. Popravdě, ale hosté, kteří byli pod stálým tlakem mnoho šancí ke vstřelení branky neměli. A tak udeřili v 43. minutě opět domácí. Dlouhý balón zpracoval kousek za vápnem Jaromír Šimek udělal si z tří hostujících obránců slalomové tyčky a střelou z deseti metů nedal Jurkovi šanci - 3:0. Tím také poločas skončil a domácí hráči a fanoušci tak odcházeli do šaten velmi spokojeni.

Domácí trefili dvakrát břevno

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči vlažně a hra se vyrovnala. Hosté hrozili ale jenom z centrů, které bezchybně posbíral domácí gólman Vlastimil Božek. Domácí se tak osmělili až  po hodině hry Martinem Kulíkem, který trefil horní konstrukci branky. V 69. minutě to tak byli nakonec hosté, kteří zdramatizovali průběh zápasu, když se po chybě v obraně domácích trefil Petr Pospíchal - 3:1. V 79. minutě Martin Kulík potáhl míč, přihrávkou pod sebe našel Jana Večeřu, kterého střelu ještě tečoval právě Kulík a skóre zápasu se měnilo popáté - 4:1. O tři minuty poté ještě vystřelil Jaromír Šimek, ale trefil opět jen břevno. Konec zápasu již oba celky dohrály v klidu ve středu pole.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Jsem velice spokojený s naší kombinační hrou v prvním poločase. Ve druhém poločase nám došla kondice, proto také soupeř vyrovnal hru. Vynikající výkon na místě stopera dnes podal dorostenec Tomáš Malý.

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek: Naše první půle postrádala vše, pohyb, fotbalovost atd. Ještě během první půle jsme udělali pár změn, ale ani to moc nepomohlo. A tak domácí zaslouženě vyhráli první půli. Ve druhé půli jsme částečně hru vyrovnali, ale pouze jedna branka byla dnes málo. Domácí dnes byli lepší a více prostě chtěli a šli za výhrou.



Sestavy


SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - L. Sýkora [-] , D. Juráček [-] , P. Malý [-] , T. Malý [-] (70. L. Mencler [-] ) - M. Havlík [-] , P. Habán [-] (46. M. Volf [-] ) , P. Kališ [-] , J. Večeřa [-] - M. Kulík [-] , J. Šimek [-] -

TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - P. Svoboda [-] (79. S. Symonides [-] ) - K. Smejkal [-] (46. R. Hošek [-] ) - R. Hlávka [-] , J. Necid [-] , S. Bartušek [-] , O. Pokorný [-] , L. Štreit [-] (18. P. Pospíchal [-] ) , I. Prchal [-] , L. Stejskal [-] (46. D. Krejčí [-] ) , O. Stoklasa [-] (14. Z. Zdvihal [-] )

ŽK: 71. P. Kališ , 88. L. Mencler - 59. P. Svoboda , 71. P. Pospíchal .
Hráči zápasu: V. Božek , J. Šimek , P. Kališ .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - NAVRÁTIL Marek (N), ZEMAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.