5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice slaví postup


Branky


17. A. Schwalbe , 29. R. Heider , 40. M. Liška , 67. M. Liška (p.) , 73. D. Harazim
0

Štěpánkovice přivítaly na svém hřišti Zlatníky a výhra jim mohla v případě zaváhání Strahovic zajistit už postup. Do svého soupeře se domácí zakousli jako vlci a během první půle rozvlnili třikrát síť hostující svaytně. Ve druhé polovině své vítězství ještě Štěpánkovice pojistily a mohly slavit postup, protože Strahovice zaváhaly v Bruntále. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní podvečer se nesl ve znamení oslav. Díky výhře nad Zlatníky a souběžné prohře Strahovic v Bruntálu, jsme si pojistili první místo v tabulce a tudíž postup do vyšší soutěže! A to všechno čtyři kola před koncem! 

Gólově mohl utkání otevřít Dušan Harazim, ale jeho hlavička po přímém kopu Heidra mířila mimo. V další šanci byl opět Harazim. Smažík se prodral s míčem do vápna, přihrál Harazimovi, jenž trefil tyč. Do šestnáctky dobře prošel i Schwalbe, jeho pobídka šla D. Benkovi na paty a Liška trefil jen obránce. Liška dělal obraně Zlatníků velké problémy, jeho přízemní centr posílal do brány D. Harazim, ale zlatnický brankář Šupola vytáhl fantastický zákrok. Předvedl se i Lefenda na druhé straně, když Kořínkovu střelu vyrazil nad břevno. Šupola byl krátký až na zakončení Schwalbeho v 17. minutě. Znovu Liška centroval, Harazim pustil míč Schwalbemu, který se nemýlil a vsítil svůj 15. gól v sezóně – 1:0. Schwalbe se dostal k další střele, ale Šupola ji chytil bez problému. Poradil si i se Smažíkem, který se před ním objevil sám. Následoval roh, Liška vrátil míč zpět k bráně, brankář si pro míč vybíhal, ale Heider ho špičkou kopačky přehodil a zvýšil na 2:0. V 30. minutě vybojoval míč Grygarčík a Liška střílel mimo. Neúspěšný byl i Schwalbe, který běžel s dotírajícím obráncem snad z půlky hřiště až k bráně a střelu mu zblokoval na roh. Cíl Schwalbe netrefil ani o minutu později. Ve 40. minutě jsme se radovali potřetí. Střelu Grygarčíka Šupola neudržel a Liška nadvakrát dostal balón za čáru – 3:0. Před koncem poločasu Lefenda bez problémů chytil přímý kop hostů. 

 

Druhý poločas začal Liška přihrávkou na Schwalbeho, tomu však míč v první chvíli utekl a z akce jsme vytěžili jen roh. Blízko gólu byl Dušan Novák, Harazim centroval, Šupola míč nezachytil a před Novákem tečoval balón obránce. K zakončení se dostaly i Zlatníky, ale nejdříve otestovali funkčnost nové záchytné sítě za brankou a posléze i přilnavost rukavic Lefendy. Po hodině hry šel Schwalbe ze strany k bráně, vyslal pěknou přihrávku D. Benkovi, jeho pokus skončil rohovým kopem. Po něm hlavičkoval Schwalbe pod břevno, ale Šupola předvedl další dobrý zákrok. Schwalbe se podepsal i pod další akcí, přihrával před bránu Novákovi, který byl faulován, a následovala penalta. Penalty se ujal Liška, Šupola sice vystihl její směr, ale Liška byl dostatečně přesný a připsal si po dvou asistencích i druhý gól. Pátý gól přidal Dušan Harazim, Novák potáhl v 73. minutě míč přes celou útočnou polovinu a jeho přihrávku Harazim proměnil – 5:0. Zvýšit mohl i střídající Grigarčík, ale jeho dva pokusy byly nepřesné. Svou hlavičku poslal nad bránu i Schwalbe, takže Zlatníky si odvezly pětigólový příděl. Podařilo se nám udržet nastolený trend posledních let, že Zlatníkům dáme minimálně čtyři góly. 

 



Závěrečným hvizdem propukly postupové oslavy, šampaňské teklo proudem. Čtyři zápasy před koncem, máme nedosažitelný náskok na čele tabulky, takže se po roce vracíme do vyšší soutěže! Píseň WE ARE THE CHAMPIONS si nyní můžeme zpívat i my! 

 

Text zdroj: http://www.tjsokolstepankovice.cz/index.php

Zdroj foto a video: TJ Sokol Štěpánkovice-facebook



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Liška [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , P. Grygarčík [-] , J. Dluhoš [-] , D. Harazim [-] (75. M. Grigarčík [-] ) , A. Schwalbe [-] , M. Benek [-] , D. Benek [-] (76. D. Tomíček [-] ) , R. Heider [-] (78. J. Machala [-] )

TJ Sokol Zlatníky
R. Šupola [-] - V. Chovanec [-] , L. Němčík [-] , O. Kořínek [-] (70. R. Uvíra [-] ) , T. Řehulka [-] , V. Alt [-] , L. Fajkus [-] , J. Morys [-] (76. L. Rončka [-] ) , D. Holuša [-] , R. Fajkus [-] (60. M. Velecký [-] ) , T. Němčík [-] (86. L. Werner [-] )

ŽK: 34. T. Řehulka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MALCHÁREK Zdeněk - PŘEČEK Dušan, FANC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.