1:1
(0:0)
65. D. Benek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Štěpánkovice jen remizovaly


Branky


0

Domácí lídrovi tabulky nedarovali ani píď hrací plochy. Hosté ze Štěpánkovic šli sice do vedení. Domácí Světlá Hora, ale o něco později hned vyrovnala. Štěpánkovice tak po druhé za sebou remizovaly. Přesto nadále vedou v tabulce o jedenáct bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě se světlo horský Jombík dostal do naší šestnáctky, ale jeho pokus zablokoval Heider. Dvakrát se dostal ke střele i Schwalbe, jeho pokusy však postrádaly přesnost a razanci. Dušan Harazim ze strany bránu trefil, ale brankář Juračka střelu z blízky vyrazil. Juračka byl pozorný i posléze, když po centru Schwalbeho chytil balón před dotírajícím Harazimem. V 13. minutě zase Lefenda včas chytil míč před napadajícím útočníkem po nepovedené střele. V dobré pozici se objevil Dluhoš, centr Lišky ale jen lízl na aut. Rychlý protiútok Světlé Hory zakončil vysoko nad Luska. Vzápětí kontroval D. Harazim, ale ani jeho střela nebyla přesná. V další šanci se ocitli domácí, když jejich útočník dostal přihrávku za obranu a chtěl využít nepřesvědčivý výběh Lefendy. Lefenda však jeho pokus o lob výborně vyrazil. Šance byly na obou stranách, Schwalbe střílel ve 30. minutě mimo. Po půl hodině hry byla ohrožena i naše branka, když M. Benek nezachytil odražený míč a Světlá Hora střílela zase nad. Další šance domácího celku vyplynuly z nepřesných přihrávek Nováka a Harazima. Nejdříve zakončili akci typicky pro první poločas nad Lefendovu bránu a následně Novák před útočícím hráčem odvrátil centr na roh. První poločas zakončil Harazim střelou mimo tři tyče. 

 

Úvodní akci druhé půle měli na svědomí Tomíček a Schwalbe, když první přihrál druhému za obranu, kde se bohužel Schwalbemu nepodařilo balón zpracovat. Úspěšnější byl Schwalbe za chvíli, výkop od naší brány si chytře pustil, zakončil a Juračka vyrazil na roh. Do šance se dostali taktéž domácí. Smažík hlavičkoval vysoký míč pouze za sebe, kde se ho ujal domácí útočník, ale Lefenda bravurním zákrokem vystavil útočníkovi stopku. Po štěpánkovickém rohu šli světlo horští do přečíslení, ale Smažíkův rychlý návrat vše vyřešil. Další dobrý zákrok si připsal Lefenda po střele ve velkém vápně. Pak zase zachraňoval Smažík, tentokrát skluzem na roh. V 65. minutě jsme se dostali do vedení. Po autu domácích na jejich půlce jsme vybojovali míč, který se pak od Dušana Harazima dostal k D. Benkovi a ten na první tyči propálil brankáře - 0:1. Gól si můžete prohlédnout zde. V 71. nevyužil potenciál akce Schwalbe, když místo přihrávky zvolil střelu mimo. Minutu později bylo vyrovnáno. Luksa přihrál patičkou Bendíkovi, který se krásně prosadil k tyči. Na gól se můžete podívat tady. Ve velké šanci se po přihrávce Schwalbeho ocitl Grigarčík, hlavičkoval mimo. Nepřesný byl také Schwalbe po nabídce M. Benka. Když se dostala do šance Světlá Hora, zastavil ji další dobrý zákrok Lefendy a následný faul na brankáře. Blízko ke gólu byl Schwalbe, střelou ze strany trefil břevno. Neprosadil se ani Smažík po přihrávce Lišky. Před obdrženou brankou nás opět zachránil Lefenda, střelu mířící pod břevno vyrazil nad bránu. A když v závěru po centru Heidra z přímého kopu trefil Grigarčík pouze tyč, rozešly se oba týmy smírně po remíze 1:1. 

 

 

text zdroj: http://www.tjsokolstepankovice.cz/

Zdroj foto a video: Tj Sokol Štěpánkovice-facebook



Sestavy


TJ Světlá Hora
P. Juračka [-] - D. Luska [-] , V. Čulík [-] , R. Hapka [-] , J. Rončák [-] , J. Bendík [-] , J. Jombík [-] (77. R. Matuška [-] ) , J. Okřina [-] (73. T. Grosman [-] ) , J. Hapka [-] , J. Petřík [-] , V. Meluch [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - D. Benek [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , M. Liška [-] , J. Dluhoš [-] (64. M. Grigarčík [-] ) , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] , A. Schwalbe [-] , M. Benek [-] , R. Heider [-]

ŽK: 5. R. Hapka , 87. J. Petřík , 88. D. Luska - 52. J. Tomíček , 60. D. Benek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PORUBEK Václav - NEDĚLA Martin, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.