Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravice těsně prohrála ve Štěpánkovicích


Branky


12. D. Benek , 15. A. Schwalbe , 41. D. Benek , 43. A. Schwalbe - 6. R. Zapletal , 18. M. Vala , 81. M. Vala
0

Zápas prvních Štěpánkovic s poslední Dolní Moravicí skončil těsnou výhrou domácího celku. V úvodní dvacetiminutovce se odehrála gólová přestřela, kdy padly čtyři góly, z čehož dvě branky na každé straně. V závěru poločasu utekly Štěpánkovice do dvoubrankového trháku. Hosté už jen snížili v samém závěru na konečných 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravice se k bodovému zisku přiblížila hned v 6. minutě, když D. Benek ztratil míč a Zapletal se trefil k tyči – 0:1. Vyrovnáno bylo v 12. minutě po velmi pěkné akci. Grygarčík přihrál M. Benkovi, jeho přetažený centr vrátil pod sebe hlavou Dluhoš, D. Benek si přihrávku zpracoval, vypálil a byť si Polášek na míč šáhl, v cestě do sítě mu nezabránil – 1:1. U zrodu dalšího gólu stál opět Grygarčík, jenž přihrál D. Benkovi, jeho pas za obranu převzal Schalbe, udělal kličku obránci a zakončil – 2:1. Gólovým hodům nebyl konec, jelikož v 18. minutě bylo opět vyrovnáno. Centr z pravé strany nezachytil M. Benek a Vala dostal balón za brankovou čáru – 2:2. Vedení jsme mohli strhnout na naši stranu hned po další akci, ale brankář Polášek střelu D. Harazima vyrazil a poradil si i se Schwalbeho dorážkou. Polášek chytil i hlavičku Nováka po centru kapitána Benka, Dluhošovo zakončení hlavou po rohu zase postrádalo přesnost. Hostující Vala pak ze slibné pozice pálil mimo. Vysoko nad bránu střílel na druhé straně Dušan Harazim. Dolní Moravice byla blízko po rohovém kopu, hlavička šla kousek mimo. Ve 41. minutě se míč dostal přes D. Harazima a Schwalbeho k D. Benkovi, jenž svou střelou k tyči vrátil vedení na naší stranu – 3:2. Dvě minuty později D. Harazim přihrál Schwalbemu za obranu a Schwalbe se v tváři tvář brankáři nemýlil – 4:2. 

 

Druhý poločas přinesl velkou porci našich šancí, které jsme nedokázali proměnit. Nejdříve neuspěl Schwalbe sám před brankářem, neúspěšný byl Schwalbe i ve spolupráci s Liškou, když přes brankáře a obránce neprotlačili míč do brány. Od 67. minutě jsme hráli proti deseti, jelikož Moravici se zranil Mitov a jediný náhradník již byl vystřídán. I přesto se do velké šance dostal Doležel, kterého vychytal Lefenda. Na druhé straně zase Polášek uspěl v souboji s M. Benkem. Moravický Kopeček z přímého kopu těsně minul horní růžek naší brány. Skóre mohl navýšit Schwalbe, ale opět trefil dobře postaveného Poláška. Podobně dopadla i střela Grygarčíka, trefila zase moravického brankáře. V 81. minutě zahrávali hosté přímý kop z levé strany, centr se snesl na nehlídaného Valu, který snížil na rozdíl jednoho gólu – 4:3. Pátý gól mohl přidat Michal Grigarčík, Polášek vyrazil na roh. A když v poslední šanci nedokázal zakončit D. Harazim, konečné skóre bylo 4:3. 

 

 

Zdroj text: http://www.tjsokolstepankovice.cz/

Zdroj video a foto: TJ Sokol Štěpánkovice-facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim (trenér, pro denik.cz): Dolní Moravice makala na sto procent. Náš přístup je po zajištění postupu laxní. Zahazujeme jasné šance. Už aby bylo po sezóně.




Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - D. Tomíček [-] , D. Novák [-] , J. Dluhoš [-] (65. M. Grigarčík [-] ) , D. Harazim [-] , P. Harazim [-] , M. Benek [-] , D. Benek [-] , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , A. Schwalbe [-]

TJ Sokol Dolní Moravice
P. Polášek [-] - L. Pohaněl [-] (59. P. Kopeček [-] ) , R. Doležel [-] , J. Mitov [-] , V. Vaněrek [-] , R. Zapletal [-] , R. Baštrňák [-] , J. Kubját [-] , M. Bureš [-] , J. Lesák [-] , M. Vala [-]

ŽK: 89. R. Doležel , 89. V. Vaněrek .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KRZISCH Michal, DUDEK Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.