1:2
(1:0)
54. Z. Buch
79. Z. Buch
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín otočil utkání v Nové Vsi, která padla popáté v řadě


Branky


22. M. Slavík - 54. Z. Buch , 79. Z. Buch
0

Zatímco fotbalisté sloučeného mužstva Nové Vsi a Malé Hraštice se v závěru soutěže trápí, nováček okresního přeboru z Bohutína se rozjel. Aktuální rozpoložení se promítlo i do jejich nedělního vzájemného utkání, v němž hosté byli fotbalovější a nebezpečnější, přesto po první půli patřilo vedení domácím. Po změně stran však soupeř dvěma góly útočníka Bucha skóre obrátil a připsal si šestou výhru za sebou. Díky tomu je ve hře o konečné druhé místo za suverénním Rožmitálem, zatímco bodový půst domácích trvá už pět duelů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Slavík nemilosrdně trestal kiks Nováka

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Hosté byli častěji na míči a kontrolovali hru, zatímco fotbalisté Nové Vsi hráli zatažení v bloku před vlastním pokutovým územím. Bojovalo se tak převážně o střed hřiště. Domácí se snažili využívat křídelní prostory a hrozili z centrů. Jejich protivník se postupně dostával do kombinací a byl nebezpečnější, ale do vedení šli domácí. Ve 22. minutě ztratil Novák zbytečně míč v souboji se Slavíkem, který běžel sám na gólmana a míč uklidil ke vzdálenější tyči. Hosté mohli srovnat v závěru poločasu, jenže svou příležitostí pohrdli.

Záda domácích hráčů hrála se soupeřem

Druhý poločas začali aktivněji domácí, hosté však dobře zhušťovali střed hřiště a náznaky šancí Nové Vsi se rodily opět z křídelních prostorů. Bohutínští hrozili z rychlých protiútoků. Po jednom z nich a faulu domácí obrany následovala v 54. minutě standardní situace. Po té si odražený balón na hranici velkého vápna zpracoval nejlepší muž zápasu a zcela nepokrytý Buch, který technickou střelou vymetl šibenici Vitáskovy branky - 1:1. Další šanci měli hosté v 74. minutě. Po dlouhém výkopu Dymáka se prodral až do vápna Buch, jehož pokus přes obránce skončil těsně mimo. Ze strany Bohutína to bylo poslední varování. V 79. minutě hosté si po dlouhém nákopu zaběhl za soupeřovu obranu opět Buch, který křížnou střelou procedil míč mezi nohami obránce Buriana milimetrově přesně k zadní tyči. Vzápětí si mohli hosté vedení pojistit, ale Rákosník nezakončil důrazně. V závěru si domácí vynutili tlak a dvakrát sahali po vyrovnání, ale stoprocentní příležitosti neproměnili. V 85. minutě po závaru v šestnáctce Bohutína střílel již do opuštěné branky Oktávec, trefil však smolně jen záda spoluhráče Jiráně. V závěrečné minutě skončil Knuthovými zády těsně před gólmanem tečovaný pokus Soukupa na levé tyči hostující branky.  


Ohlasy k zápasu



Litavan Bohutín
Miroslav Dymák (brankář):: Zápas byl hodně úporný, bohužel jsme zase po naší chybě domácím prakticky darovali úvodní gól, ale nevzdali jsme se a snažili se o vyrovnání. Co se nepovedlo v prvním poločase, přišlo z kraje druhého. Po vyrovnání jsme se soustředili na obranu a rychlé protiútoky, z nichž nám jeden vyšel. Domácí se do šancí dostali až při závěrečném tlaku, který jsme i se štěstím přečkali a bereme všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - J. Petrák [-] , P. Burian [-] , P. Plíva [-] (66. L. Soukup [-] ) , M. Jiráň [-] - M. Slavík [-] (54. M. Holobrada [-] ) , P. Sabon [-] , M. Durdil [-] (40. O. Měchura [-] ) , J. Oktávec [-] - O. Német [-] (81. D. Dvořák [-] ) , F. Knuth [-] -

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Novák [-] , J. Gregor [-] , T. Rákosník [-] , V. Průša [-] - M. Rampa [-] , T. Pospíchal [-] , P. Smetanka [-] (86. E. Kuchař [-] ) - Z. Buch [-] - L. Kuneš [-] (85. J. Lauterbach [-] ) , J. Čížek [-] (52. J. Bittner [-] )

ŽK: 80. O. Német .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Schořovský Jan - SLEPIČKA Milan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.