Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovohutě nepřekvapily, s Dublovicemi dostaly pořádný nářez


0

Fotbalisté Kovohutí Příbram potřebují v boji o záchranu v okresním přeboru body jako sůl, ovšem v sobotním podvečeru narazili na odhodlaného soupeře z Dublovic, který chtěl odčinit domácí selhání s Rosovicemi. Domácí tým se sice ujal vedení, pak je však stihl totální kolaps v obraně a protivník ještě do přestávky skóre pěti zásahy otočil. Druhý poločas se už hrál jen z povinnosti. Kovohutě na obrat neměly a hosté si v pohodě pohlídali vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní euforii vystřídal u domácích totální zmar

Zápas mezi fotbalisty Kovohutí Příbram a Dublovicemi začal zostra. Oba týmy v úvodu předváděly celkem pohledný fotbal ve vysokém tempu. Oba soupeři jeli nadoraz, makali a hrnuli se do útoku. První z gólu se radovali domácí hráči, když v 19. minutě po krásné akci překonal dublovického strážce branky Jurkovič. Domácí vedli pouze tři minuty, než vyrovnal soupeřův kapitán Lomoz. Po jeho trefě se domácí tým položil a v obraně hořel. Během 20 minut inkasoval další čtyři branky. Po zásahu Jelínka se prosadil skvěle hrající Martin Vondrák a dvakrát se trefil obvyklý náhradník Krůta, jenž popřel pověst spalovače šancí. O přestávce tak bylo skóre 1:5 a o vítězi utkání bylo rozhodnuto.

Hosté měli vývoj pod kontrolou a drama nedopustili

Za tohoto stavu byla druhá půle zbytečná. Hosté se zaměřili na hlídání vysokého náskoku a Kovohutě neměly sílu a hlavně potřebnou kvalitu, aby se zápasem něco udělaly. V 68. minutě snížil domácí kapitán Jan Neliba, na jehož gól reagoval střídající Pavel Čejda. Deset minut před koncem skóroval domácí Černohorský, ovšem poslední slovo symbolicky patřilo nejlepšímu muži na hřišti, dublovickému stredopolaři Martinů Vondrákovi. Blonďatý fotbalista potvrdil, že se na jaře potkal s výtečnou formou a svou druhou trefou upravil na konečných 3:7.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: Nezačali jsme špatně, jenže tentokrát jsme vyhořeli vzadu. Během dvaceti minut jsme dostali pět gólů a bylo po zápase. Na Dublovice jsme neměli, ale budeme bojovat dál.

TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Odmítl se vyjádřit.



Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - P. Černohorský [-] , J. Jaroš [-] , J. Neliba [-] , O. Hála [-] , T. Dušek [-] (46. J. Kadeřábek [-] ) , O. Šváb [-] , T. Rajtoral [-] , V. Jurkovič [-] , D. Hnízdil [-] , J. Hudeček [-]

TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - M. Čejda [-] , J. Jelínek [-] - M. Vondrák [-] , P. Vystyd [-] (65. J. Pešek [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Krůta [-] (55. P. Čejda [-] ) , M. Vondrák [-] , L. Bém [-] , J. Lomoz [-] , M. Tesárek [-]

ŽK: 75. O. Šváb , 80. J. Neliba - 54. P. Vystyd .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Máša Jaroslav - MALÝ David, HNÍZDIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.