4:1
(2:0)
79. D. Hnida
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál je doma dál stoprocentní, vyřídil nevyzpytatelnou Nečín


Branky


4. P. Mora , 45. P. Mora , 49. M. Janoušek , 52. T. Pecha - 79. D. Hnida
0

Postupové kocovině nepropadli. Fotbalisté Spartaku Rožmitál pokračují na svém hřišti bez ztráty bodu a nic na tom nezměnil ani souboj s Nečíní. Její hráči se do lídra okresního přeboru stejně jako na podzim pustili odvážně, ale už do poločasové přestávky je dvěma trefami umravnil nejlepší kanonýr soutěže Petr Mora a hosté bez podzimních osobností neměli sílu na obrat. Prosadili se teprve za rozhodnutého stavu 4:0, kdy se jim podařilo dosáhnout čestného úspěchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mora vyučoval hosty z Nečíně z produktivity

Fotbalisté Nečíně v jarních odvetách spoléhají především na pevnou obranu, za kterou září gólman Kubín, ovšem na hřišti staronového účastníka I. B třídy začali bez bázně. Hned ve třetí minutě běžel sám na branku domácích Hnida, ale trefil jen nohu brankáře Zrna. Z protiůtoku po akci Suka s Drechslerem trefil rožmitálský snajpr Petr Mora z hranice velkého vápna šibenici bezmocného Kubína, který se za jeho technickou střelou jen smutně ohlédl. Hosty to nezlomilo. Krátce nato nastřelil po rohu mladičký Žaloudek břevno a ještě v úvodní čtvrthodině šel po brejku sám na branku nečíský Kretschmer, ale mířil těsně vedle. Až pak převzali otěže hry domácí , ale přes úpornou obranu Nečíně se jen obtížně prosazovali hostujícího gólmana příliš neohrožovali. Až ve 33. minutě po centru Váněho hlavičkoval zblízka Drechsler, jenže brankář Kubín vytáhl famózní zákrok a parádně míč vyrazil k Pechovi, jenž orazítkoval tyč. Ve 40. minutě spálil další nadějnou šanci Hnida, za což hosty na konci první pětačtyřicetiminutovky stihl trest. Kanonýr Mora vyižil nedorozumění Převora s Kubínem a zblízka upravil na 2:0.

Domácí zlomili odpor Nečíně dvěma rychlými góly

Další dva údery si nejlepší celek okresního přeboru schoval na začátek druhé půle, kdy definitivně zlomil odpor protivníka. Po přihrávce Hausleitnera ještě v koncovce selhal Mora, jenž mířil mimo, ale ve 49. minutě po rozehraném rohu přidal třetí gól Janoušek. Marně fotbalisté Nečíně reklamovali ofsajd, jeho trefa platila. Vzápětí po špatné rozehrávce hostujících fotbalistů postupoval sám na bránu Mora, brankář Kubín sice jeho střelu vyrazil, ale Pecha dotlačil míč za jeho záda. Běžela 52. minuta a o vítězi už nebylo pochyb. Domácí vedli 4:0 a náskok mohli několikrát navýšit, ovšem proti byl hostující gólman. Kubín se blýskl zejména při gólové šanci Hausleitnera,  jehož pokus zblízka zlikvidoval nohama. V 79. minutě namazala obrana Rožmitálu míč po rohu Hnidovi, a ten z hranice penalty k tyči vstřelit čestný úspěch hostů. Nutno podotknout, že krátce před svou trefou nejaktivnější hráč Nečíně další dvě šance závodil. Domácí ještě odpověděli pěknou kombinací Mory s Hausleitnerem, kterou zakončil Leitermann do břevna. V závěru mohl dovršit hattrick Mora, jenže žádný z jeho střeleckých pokusů se už neujal.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Petr Váně (správce klubového webu):: Hosté z Nečíně věrni své taktice zaparkovali před vlastní šestnáctkou klubový autobus a dlouhými nákopy hledali hbitá křídla, která nám občas zatopila. Přes jejich obranu jsme se těžko probíjeli do šancí a jejich odpor jsme zlomili až dvěma góly v úvodu druhého poločasu. Soupeř se dál sympaticky snažil o vstřelení gólu a nakonec se dočkal, ale o našem vítězství už v té době nebylo pochybností.

TJ Sokol Nečín
Martin Kubín (brankář):: Nebylo to z naší strany nejhorší. Škoda, že jsme nevyužili své šance v úvodu a do poločasu dvakrát neuhlídali Moru. Při třetím gólu domácích pomezní asi usnul, protoze padl z třímetrového ofsajdu, a když jsme vzápětí inkasovali počtvrté, bylo po zápase.



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - T. Drechsler [-] (58. P. Leitermann [-] ) , P. Varadin [-] (46. J. Hausleitner [-] ) , M. Janoušek [-] , M. Šturc [-] , D. Suk [-] (46. J. Kuchyňka [-] ) , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , J. Váně [-] , T. Pecha [-] (66. M. Trčka [-] )

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - J. Jelínek [-] , D. Budínský [-] , J. Převor [-] , V. Vacek [-] - J. Vršecký [-] , J. Žaloudek [-] , T. Kretschmer [-] (48. P. Gregor [-] ) , D. Hnida [-] - J. Novák [-] (63. M. Horký [-] ) , A. Vybíral [-]

ŽK: 75. O. Pejsar .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Sandr Václav - ANTAL Jan (N), TREFNÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.