1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečín se zlobí: rozhodčí dotlačil Kovohutě k výhře


Branky


6

Dlouho po skončení zápasu se sypaly z úst hostujících fanoušků nadávky na mladého arbitra Slepičku, který podle jejich názoru dotlačil domácí fotbalisty Kovohutí Příbram k vítězství, které se jim náramně hodí v boji o záchranu v okresním přeboru. Domácí rozhodčího neřešili. V nudném zápase s minimem šancí urvali potřebné tři body a divili se nářkům nečínských hráčů i příznivců, ke kterým podle jejich mínění neměli žádný důvod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli převládala ve hře opatrnost

Do především pro domácí důležitého zápasu nastupoupili oba soupeři v hodně oslabených sestavách. Kovohutím vinou zranění či nemocí chybělo pět hráčů základní jedenáctky a podobně na tom byli i hosté z Nečíně, kteří už na jaře tradičně vsadili na hřišti protivníka na úpornou obranu. Hrálo se tak v nevalném tempu a ve hře obou týmů převládala opatrnost. Bojovalo se o každý metr hřiště a hra se odbývala většinou v jeho středu. Největší šanci prvního poločasu měl po rohovém kopu domácí veterán Juračka, ovšem nečínský gólman Kubín byl proti a jeho hlavičku za pomoci svého obránce zneškodnil.

Gól přinesla dorážka po.přímém kopu

Pohled obou stran na to, co se dělo po obrátce se liší. V každém případě ve druhém poločase měli v úvodu mírnou převahu domácí hráči, ale i Nečínští si vytvořili náznaky šanci, které končily na dobře hrající obraně Kovohutí. V té zářil Jakub Vostrý, na jehož hlavu se po utkání sypala jen chvála, který v pohodě uhlídal jediného útočníka Nečíně a nic mu nedovolil. Poklidnou atmosféru zápasu rozbouřila 74. minuta a únik hostujícího Hnidy, jenž upaloval sám na branku a zhruba metr před šestnáctkou skončil po souboji s Hnízdilem v kotrmelcích. "Hrál jsem tělem, ale sedmdesátikilový kluk ode mě odlítl jako papír," dušoval se domácí středopolař David Hnízdil. "Hnida běžel sám na branku soupeře, když ho brutálně srazil domácí hráč, který měl dostat okažitě červenou kartu a měli jsme kopat přímý kop. Sudí k úžasu všech i domácích nepochopitelně nezapískal. Proto se domácí golman chopil míče, nakopl ho dopředu, kde svedl na hranici velkého vápna Jelínek souboj rameno na rameno a rozhodčí opět k úžasu všech odpískal přímý kop, po kterém domácí na dvakrát dorazili míč do brány," stěžoval si rozzlobený brankář Martin Kubín, který střelu vyrazil jen ke Křížovi, a ten z dorážky rozhodl o výsledku. "Po zápase rozhodčí Slepička odmítl hodnocení vedoucího našeho týmu, který mu chtěl dát dvojku, a do zápisu o utkání napsal, že jsme nechtěli hodnotit," dodal Kubín na adresu sudího.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: Setkali jsme se s týmem, který hrál velmi dobře ze zajištěné obrany a k ničemu nás moc nepouštěl. Bohudík jsme dokázali jednou skórovat a vyhrát za plný bodový zisk. V boji o záchranu stále žijeme.

TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (hrající kouč):: Nechci se vymlouvat, že jsme prohráli, ale zápas nerozhodli hráči na hřišti, ale rozhodčí Milan Slepička hrubými chybami. Měl trestat kartami domácí hráče za hrubé fauly a dovršil to, když našeho hráče v samostatném úniku fauloval domácí hráč, ale on neudělil ani žlutou kartu. Pak to dorazil vymyšleným přímým kopem, který domácí využili.



Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Vostrý [-] (54. J. Jaroš [-] ) , O. Šváb [-] , F. Kaňa [-] , S. Juračka [-] , M. Kinčl [-] , V. Neliba [-] , D. Hnízdil [-] , J. Hudeček [-] , V. Jurkovič [-] , J. Kříž [-] (88. J. Kadeřábek [-] )

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - D. Budínský [-] , J. Převor [-] , V. Vacek [-] , J. Jelínek [-] - J. Vršecký [-] , J. Novák [-] (57. O. Chýla [-] ) , A. Petřina [-] , D. Hnida [-] , J. Žaloudek [-] (85. M. Horký [-] ) , T. Kretschmer [-] -

ŽK: 70. J. Hudeček - 28. A. Petřina .
Hráči zápasu: J. Vostrý - V. Vacek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Slepička Milan - SOUKUP Marek, HNÍZDIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 5. 2016 20:37
Miloš Krátký
Pane Nelibo, pokud jste si všiml, dvě sporné situace jsem nijak nekomentoval ani nesoudil, jen jsem v zájmu objektivity citoval vyjádření obou stran (týmů). Ale je zajímavé, že převážná většina soupeřů si stěžuje na vaši tvrdou (někdo tvrdí až brutální) hru a shovívavost rozhodčích k vašemu týmu.
23. 5. 2016 16:21
Dobrý den pane Neliba,
děkujeme za vaše připomínky. Zároveň máte jedinečnou příležitost ona fakta redaktorovi zasílat přímo k utkání přes registrovanou sekci.
Stačí kliknout na tlačítko Poslat report přímo pod výsledkem a hurá do toho...
Budeme velmi rádi a přispěje to k co nejdetailnější reportáži.
Hezký den
fotbalunas.cz
22. 5. 2016 21:54
Milos Kratky neni autorem...jen to dava sem na stranky...na zaklade toho co mu posle konkretni clovek..:)
22. 5. 2016 19:15
Uz to vidim.Autorem je jakysi Milos Kratky.Tak pane Kratky chtelo by to mit lepsi informace
22. 5. 2016 19:13
Me by zajimalo kdo pise tu reportaz jestli se byl na tento zápas podivat protoze to co tady pise je uplnej nesmysl.Pry bezel sam na branu to snad nemyslite vazne?Nejdriv si sezente fakta a pak sem neco piste.Samozrejme ze vam hosi z Necine budou tvrdit ze bezel sam ale byl to rychlostni souboj rameno na rameno po kterem utocnik upadl takovych souboju uvidete v chlapskych soutezich mraky
22. 5. 2016 13:46
Necin se zlobi?To je snad vtip?Kazdy kdo tam byl tak musel videt ze nemeli ani jednu vylozenou sanci a ne diky rozhodcimu ale kvuli sve nemohoucnosti a nerikam to jen kvuli tomu ze jsem domaci hrac ale nesnasim ty kecy ze nas nekdo nekam dotlacil.My sme nehrali dobre ale Necin byla trapna.