0:1
(0:1)
12. R. Hůla
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na jaře neporažené Dublovice vybouchly doma s Jincemi


Branky


12. R. Hůla
0

Překvapení 21. kola! Jak se držela do neděle fotbalistů Dublovic v jarních odvetách štěstěna, proti Jincům si doma vybrali pořádnou porci smůly. Hned z první akce sestupem ohroženého soupeře inkasovali, a přestože se jim tentokrát herně nedařilo, měli soustavnou převahu, jenže naráželi na výtečného gólmana Suska. Čerstvý otec v hostující svatyni měl den po narození syna dobře postavené tyče, které ho celkem čtyřikrát uchránili od pohromy, a tak Jince získaly cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jince zaskočily favorita rychlým gólem

Favorit byl daný. Do na jaře neporažených Dublovic přijely předposlední Jince. A jak je u hostů v poslední době zvykem, na venkovní zápas dorazili v poslepované sestavě, když jejich dvěma útočníkům bylo dohromady 92 let. Domácí sice začali aktivně, jenže ve 12. minutě je zmrazil Radek Hůla, když po trestném kopu skóroval hlavou zády k brance. Dublovice pak hosty přitlačily a hrálo se v podstatě na jednu branku, jenže jim chyběla přesnost, finální přihrávka a klid v koncovce. Na branku Suska sami postupovali Ballon a Michal Vondrák, oba však na brankáři Jinců ztroskotali. Jelínek pro změnu hlavičkoval z malého vápna nad jeho branku. Hosté se převážně bránili, ale ojediněle hrozili z brejků. Šobek svými příležitostmi pohrdl.

Nervózní domácí stříleli pouze do tyčí

Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hra se odbývala většinou na polovině Jinců, ovšem domácím se herně nevedlo. To nelibě nesli jejich fanoušci, kteří jim to dávali hlasitě najevo, což hráčům moc nepřidalo. Navíc jim nepřálo štěstí, protože jednou trefili tyčku a dokonce třikrát břevno Suskovy branky. Smůlu měli Martin Vondrák s Krůtou. Hosté výhru udrželi, protože chvílemi čaroval jejich gólman, za jehož čerstvě narozeného synka bojovali i jeho spoluhráči.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Byl to z naší strany hrůzostrašný výkon. Měli jsme sice převahu, ale vůbec nám to nešlo a nepomohli nám ani diváci, kteří nadávali hráčům, co se snažili něco vymyslet. Hráli jsme vážně špatně, navíc měli smůlu v koncovce.

SK Jince 1921
Martin Vůjtěch (předseda klubu):: Hrajeme o setrvání v soutěži, tak každý zápas je pro nás existenční. Brzy jsme šli do vedení a po zbytek utkání bojovali a všichni šli nadoraz. Měli jsme štěstí, postarali se o překvapení kola a teď musíme nečekanou výhru potvrdit doma s Pičínem.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - J. Jelínek [-] , M. Čejda [-] - M. Vondrák [-] , M. Vondrák [-] (79. J. Pešek [-] ) , A. Burian [-] (46. D. Krůta [-] ) - L. Bém [-] , M. Ballon [-] , J. Lomoz [-] , T. Rozvoral [-] (46. J. Dvořák [-] ) , M. Tesárek [-] (69. P. Vystyd [-] )

SK Jince 1921
M. Susko [-] - L. Busínský [-] (87. J. Tyll [-] ) , A. Hůla [-] , P. Šobek [-] , M. Beneš [-] , Z. Kašpárek [-] , L. Biely [-] , M. Píchal [-] , P. Novák [-] , R. Hůla [-] , M. Píchal [-]

ŽK: 74. Z. Kašpárek .
Hráči zápasu: M. Vondrák - M. Susko .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Schořovský Jan - MALÝ David, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.