Trhové Dušníky poprvé na jaře doma padly s Krásnou Horou


Branky


0

S návratem do domácího prostředí fotbalisté Trhových Dušníků procházeli jarními odvetami okresního přeboru až do soboty bez porážky a sérii chtěli protáhnout i proti týmu Krásné Hory. Jenže v prvním poločase nevyužili svou převahu a neproměnili řadu šancí a ze dvou slepených gólů soupeře po hodině hry se až do konce nevzapamatovali. Dohrávali v křeči, zatímco hráči Krásné Hory v pohodě kontrolovali hru i výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest tutových šancí, žádný gól

V dalším utkání na domácí půdě nepotvrdili hráči Trhových Dušníků svůj výkon z minulého kola a poprvé na jaře prohráli. A nutno říci, že hlavně za předvedenou hru ve druhém poločase naprosto zaslouženě. V prvním poločase ještě domácí předváděli fotbal se spoustou brankových příležitostí, které však nedokázali využít. Třikrát mohl skórovat kanonýr Smejkal, jednou jeho útočný parťák Solnička, brankáře Housku však nepřekonali. A jednalo se přitom téměř o stoprocentní šance. Na druhé straně dokázali zahrozit i hosté a měli dvě téměř jasné šance. V 10. minutě hlavičkoval nad Švec, ale ještě větší možnost zahodili Lhotecký s Turkem. Prvně jmenovaný vypíchl domácím zadákům balón a postupoval sám na Krejzu, jenž jeho střelu vyrazil a Turek opuštěnou svatyni trestuhodně minul. Po změně stran se čekal nápor domácích, kteří měli v 54. minutě jasnou gólovou příležitost. Tou pohrdl Ďuriš, a tak soupeř trestal. V rozmezí dvou minut rozhodl o konečném výsledku. Nejprve z trestného kopu z hranice šestnáctky prostřelil děravou zeď sváteční střelec Kříž a poté po brejku do otevřené obrany přihrávku Valenty zúročil kanonýr Turek. Domácí se již do konce zápasu nezmohli téměř na nic, přestože vsadili na hru s třemi útočníky a poprvé na jaře na domácím hřišti prohráli.     


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Nepotvrdili jsme zlepšenou herní pohodu z minulého kola. U některých hráčů jakoby došlo k uspokojení po výhře nad Novou Vsí a mysleli si, že se soupeř porazí sám. Je to škoda, protože tým z Krásné Hory byl určitě k poražení a proměnit jasné gólové šance v prvním poločase, mohlo utkání vypadat jinak. Ale to je pouze kdyby...

TJ Krásná Hora
Martin Švec (kapitán mužstva):: První poločas nabídl oboustranně otevřenou hru s řadou šancí, kterých asi měli víc domácí. Ve druhém jsme je už téměř k ničemu nepustili. Podařilo se nám udržet vzadu nulu a sami jsme dvakrát udeřili.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - T. Míka [-] (71. M. Harvan [-] ) , V. Janda [-] , R. Kareš [-] - L. Ďuriš [-] , M. Stránský [-] - P. Solnička [-] (65. J. Doubek [-] ) , J. Smejkal [-] - D. Černý [-] (46. P. Jícha [-] ) , J. Pravda [-] , M. Gregořica [-] (46. P. Gasch [-] )

TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - L. Čihák [-] , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , T. Lhotecký [-] (67. J. Holan [-] ) , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , O. Sirotek [-] , M. Koudelka [-] , M. Holák [-] , M. Švec [-]

ŽK: 83. L. Ďuriš - 43. O. Sirotek , 65. T. Lhotecký , 81. M. Turek .
Hráči zápasu: J. Pravda - M. Slezák , M. Turek , L. Čihák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - BUDĚJSKÝ David (N), KULANDA Radomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.