4:1
(3:0)
82. F. Kaňa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves rozhodla během půlhodiny duel s Kovohutěmi


Branky


0
Na již tradičně skvěle připravené hřiště v Nové Vsi pod Pleší přijeli o záchranu hrající fotbalisté Kovohutí Příbram. Žádné překvapení v podobě výsledku se pod Pleší nezrodilo. Domácí uhráli zaslouženě tři body. O osudu utkání v podstatě rozhodli během prvních 35 minut, kdy šel novoveskohraštický tým do tříbrankového vedení, které už nepustil.  
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svou převahu korunovali třemi góly

Domácí se do na jaře nevýrazného protivníka pustili zhurta a na branku Jaroše se valil jeden útok za druhým. Bylo jen otázkou času, kdy svou převahu zúročí a diváky nenechali dlouho čekat. Nejprve se trefil v 11. minutě po krásné kombinační akci Német. O dvacet dva minut později napřáhl z dvaceti metrů Slavík a rozvlnil síť za Jarošovými zády podruhé. Za další dvě minuty šel sám na gólmana Oktávec a bylo to 3:0.

Druhý poločas se hrál ve stejném duchu jako ten první. Nová Ves nadále svého soupeře tlačila a v 69. minutě udeřila počtvrté. Když se po rohovém kopu hlavou trefil Tomáš Petrák. Hosté se dočkali čestného úspěchu v závěru utkání, když z brejku skóroval Káňa a kosmeticky tak upravil výsledek, který byl pro jeho mužstvo vzhledem k průběhu hry hodně milosrdný.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán):: Stoprocentních brankových příležitostí bylo z naší strany snad ještě asi deset. Je škoda, že to neproměníme ve víc než čtyři branky. Naše vítězství bylo zcela zasloužené.

Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: Nová Ves šla od první minuty za vítězstvím. Od začátku se ujali tempa a diktovali hru. Domácí hráli opravdu výborně a tři body mají zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - T. Petrák [-] , O. Fafejta [-] , M. Jiráň [-] , J. Petrák [-] - M. Slavík [-] , P. Sabon [-] , M. Durdil [-] , J. Oktávec [-] - O. Német [-] (60. P. Plíva [-] ) - M. Holobrada [-] (59. L. Vaňha [-] )

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - F. Kaňa [-] , S. Juračka [-] , J. Kadeřábek [-] , P. Černohorský [-] , M. Kinčl [-] , O. Hála [-] , D. Hnízdil [-] , J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] , J. Neliba [-]

ŽK: 45. O. Német .
Hráči zápasu: T. Petrák - L. Jaroš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sandr Václav - SOUČEK Tomáš, ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.