1:2
(1:1)
18. J. Koza (p.)
59. J. Kozohorský
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečín obratila zápas v Počepicích, které se potápějí


Branky


17. J. Zdeněk - 18. J. Koza (p.) , 59. J. Kozohorský
0

Po dvou desetigolových přídělech potřebovali fotbalisté Počepic v domácím střetnutí se zraněními zdecimovaným celkem Nečíně nutně zabrat, aby oživili naději na záchranu v okresním přeboru. Důležité utkání rozehráli slibně, když se ujali zásluhou Zdeňka vedení, jenže soupeř záhy vyrovnal a nakonec obrátil stav ve svůj prospěch. Pro hosty to byly cenné tři body, díky nimž se nejspíš definitivně zbavili obav ze sestupu, který stále víc hrozí jejich nedělnímu protivníkovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z vedení se domácí těšili pouze minutu

Pro domácí fotbalisty, kteří jsou od začátku soutěže přikováni ke dnu tabulky, to byla možná poslední možnost odrazit se k záchraně v okresním přeboru. Proti nim stál soupeř z Nečíně, kterého na jaře sužují zranění a nebývalá marodka, kvůli které hrající trenér Aleš Petřina látá sestavu jako hospodyně ponožky. V zápase nevalné úrovně se Počepičtí snažili překonat obranný val hostů, kteří se vzadu s ničím nepárali a bránili se za cenu odkopů. Přesto záhy inkasovali, když po rohovém kopu neuhlídali domácího záložníka Zdeňka, který rozjásal počepické fanoušky. Ještě neutichly oslavy, když domácí ve vlastní šestnáctce faulovali Hnidu a rozhodčí Máša bez váhání ukázal na penaltový puntík. Z něj se nemýlil zkušený Koza a v 18. minutě vyrovnal. Domácími jeho trefa otřásla, a tak Nečín snadno do přestávky hlídala nerozhodný stav.

Gólman Kubín proti Počepicím čaroval

Až po obrátce se hráči Počepic znovu do soupeře zakousli, jenže těžko se dostávali přes jeho obrannou ulitu. A když už se za ní dostali, naráželi na výborně chytajícího brankáře Kubína, který chvílemi doslova čaroval. Své by o tom mohli vyprávět domácí kanonýr Marek Skalický a především Chlasták. Dvakrát běžel sám na branku, ovšem strážce nečínské svatyně ho pokaždé vychytal. O výsledku tak rozhodla nenápadná akce hostujícího mužstva z 59. minuty, kdy si na centr do šestnáctky domácích naběhl Kozohorský a hlavičkou rozhodl o výsledku střetnutí. Brankář hostů už žádnou změnu nepřipustil a byl společně s bezchybným sudím Mášou nejlepším mužem na hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: Je to, víte kde... Tak slabého soupeře jako byla Nečín, už asi na jaře nenarazíme. Jenže jak můžeme vyhrát, když neproměníme takové šance jako měl Chlasták. Hostům zachytal gólman.

TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (hrající kouč):: V silně improvizované sestavě jsme s trochou štěstí vyhráli. Někteří hráči měli totiž už jeden zápas v nohou, když nastoupili i za béčko.



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - R. Chyle [-] (83. M. Němec [-] ) , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] , J. Hájek [-] (60. Z. Slanina [-] ) , T. Bambas [-] , B. Vaniš [-] , J. Zdeněk [-] , J. Mrázek [-] , V. Skalický [-] (46. M. Pejša [-] ) , M. Skalický [-]

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - J. Převor [-] , J. Žaloudek [-] , J. Kozohorský [-] (61. J. Novák [-] ) , A. Vybíral [-] , J. Jelínek [-] , J. Koza [-] (88. M. Horký [-] ) , A. Petřina [-] , D. Budínský [-] , V. Vacek [-] , D. Hnida [-] (78. J. Salinger [-] )

ŽK: 38. J. Hájek , 67. R. Chyle , 78. J. Zdeněk - 40. J. Převor , 44. A. Petřina .
Hráči zápasu: M. Kubín .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Máša Jaroslav - MALÝ David, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.