Pičín bez Lexy dál tápe, jeho hřiště dobyly Dublovice


Branky


0

Z podzimní štiky okresního přeboru je leklá ryba. Co je fotbalistům Sokola Pičín platná herní převaha, když bez svého snajpra Michala Lexy zapomněli dávat na jaře góly. Podobný obrázek mělo i jejich utkání s v odvetách neporaženými Dublovicemi, které bez úhony přežily nápor domácích v prvním poločase, po hodině hry dvakrát udeřily a pak už si výsledek pohlídaly. Nic na tom nezměnil ani kontaktní gól Červenky osm minut před koncem, který pro Pičínské znamenal jen zkorigování další porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí soupeře tlačili, ale šance nevyužili

Domácí fotbalisté zopakovali téměř totožný průběh utkání jako v minulém kole v Bohutíně. V prvním poločase byli Pičínští aktivnější než hosté z Dublovic, byli častěji u balónu a vytvořili si několik vyložených šancí, které bohužel neproměnili. Jejich protivník pokračoval v jarním duchu, do přestávky byl matný a domácí obrana ho snadno eliminovala. Dublovické do žádné šance v první půli nepustila.

Dva údery Dublovic domácí už nedohnali

V úvodu druhé půle pokračovali hráči Sokola Pičín v aktivní útočné hře, ovšem stále bez golového efektu. A tak přišel zákonitý trest. V 61. minutě inkasovali po chybě Kuby, který dlouhý nákop soupeře pouštěl na brankáře Koudelu. Ten s tím zjevně nepočítal a nevyběhl si pro balón, který dublovický Martin Vondrák uklidil do prázdné brány - 0:1. O šest minut později přišel druhý gól, pro Pičín velmi smolný. Z dobrých 22 metrů napřáhl hostující kanonýr Pavel Čejda, jehož střela se odrazila od tyče do zad brankáře Koudely a následně do branky. Ke konci sice snížil Červenka, ale závěrečný tlak Pičína byl spíš zoufalost než pokus o vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín
Jiří Kuba (obránce):: Soupeř vyhrál zaslouženě. V koncovce byl jednoznačně lepší a z mála šancí vytěžil maximum. Na držení míče a počet šancí se zápasy nevyhrávají. Bohužel se nám oproti podzimu nedaří v utkání vstřelit první branku, která by nás uklidnila a dodala nam sebevědomí, abychom ho dovedli k vítězství.

TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Bylo to vyrovnané utkání, ale měli jsme štěstí. Pořádně nás zlobil Červenka, který nám zle zatápěl, ale podržel nás brankář Ješuta. Když jsme se dostali do vedení, soupeř hru víc otevřel, což jsme potrestali druhým gólem. I když jsme v závěru inkasovali, vítězství jsme si pohlídali.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Slepička Milan - BOROVIČKA Jiří (N), KUBA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.