Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počepice koupily po týdnu další desítku na Dobříši


Branky


0

Když po půlhodině fotbalisté dobříšské rezervy vedli nad Počepicemi o šest gólů, leckoho v hledišti napadlo, že se rodí rekordní výsledek letošního ročníku. Jenže domácí pod dojmem vysokého náskoku polevili, zatímco soupeř po změně stran přidal, přesto v nedělním uplakaném odpolední dostal po týdnu od domácího debaklu s Rožmitálem další desetigolový výprask. Dalším hattrickem se blýskl domácí střelec Jan Karas, jenž stihl tři góly během pěti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vydrželi odolávat jedenáct minut

"Nemáme brankáře. Do branky bude muset někdo z hráčů," povzdechl si před výkopem nedělního zápasu na Dobříši předseda počepického klubu Václav Ledínský. Jako by tušil, co jeho celek čeká. Hráči dobříšské rezervy po úvodní oťukávané navázali na týden starý koncert z Krásné Hory, kde kombinační hrou plnou pohybu rozebrali domácí. Počepickou zkázu načal v 11. minutě útočník Karas, který pohotově doklepl míč do opuštěné branky po chytrém lobu Suchana přes vybíhajícího gólmana Nováka. Za dvě minuty byl tentýž hráč na konci nádherné kombinace dobříšských fotbalistů a čistý hattrick dovršil po samostatné akci, kdy levačkou z 22 metrů vymetl šibenici soupeřovy branky. V 18. minutě jásali domácí příznivci počtvrté, když si na přetažený centr na zadní tyč naběhl Kozohorský, po jehož zásahu světelná tabule ukazovala 4:0. Hosté nestíhali, přesto mohli snížit. Dobříšský gólman Souček vyběhl mimo šestnáctku a balón namazal počepickému střelci Marku Skalickému, jenž trestuhodně minul. Jinak se hrálo na jednu branku, ve které stál nešťastník Novák. Ten přežil další dvě šance soupeře, než ho popáté pokořil Kuchař. Vzápětí lovil strážce hostující svatyně balón že sítě pošesté, když se trefil z přímého kopu Rajnoch. Domácí pak sundali nohu z plynového pedálu a zbytek poločasu se dohrál bez většího vzruchu.

Domácí se opět rozstříleli v závěru

Po změně stran začali Dobříšští bohorovně a poslední mužstvo tabulky začalo vystrkovat růžky. Neustálé nebezpečí pro domácí branku představoval Marek Skalický, ovšem největší možnost k dosažení čestného úspěchu hostů spálil Jan Chýle. Objevil se sám před gólmanem Součkem, který skvěle zasáhl. Domácí dlouho hledali pohodu z první půle a často kazili přihrávky, přesto v 67. minutě zvýšil z úhlu Liška. I za stavu 7:0 se hosté dál sympatický snažili hrnout dopředu a hrát fotbal, ale závěr opět patřil hráčům dobříšského béčka. V 80. minutě se prosadil střelou z hranice šestnáctky předseda domácího klubu Hemr, pak se podruhé v zápase trefil obránce Rajnoch a v závěrečné minutě se dočkal i sedmatřicetiletý Suchan, který vyslyšel přání fanoušků a dál výsledku dvoucifernou podobu. Z jeho trefy měl snad největší radost brankář Souček, jenž byl určen jako případný exekutor penalty a obával se, že jako autor desátého gólu bude platit láhev whisky.

 



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: Takhle nějak, jako dnes v prvním poločase, jsme před týdnem motali Krásnou Horu. Ale Počepice byly velmi slabý soupeř. S takovým mužstvem nemohou hrát ani třetí třídu, ale sympatické bylo, že hrály až do konce. Nám lépe vyšla první půle, pak jsme přece jen polevili.

TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: Je to ostuda. Dostat podruhé za sebou deset gólů, i když nám chyběl gólman, to je katastrofa. S takovými výkony se těžko v okresním přeboru zachráníme.



Sestavy


MFK Dobříš B
T. Souček [-] - J. Karas [-] , Š. Kuchař [-] , J. Suchan [-] , M. Řechka [-] , M. Rajnoch [-] , J. Máša [-] (59. V. Šišma [-] ) , M. Liška [-] (70. M. Hemr [-] ) , P. Kozohorský [-] (46. P. Junek [-] ) , V. Weber [-] , J. Horáček [-] (46. J. Zbíral [-] )

TJ Sokol Počepice
J. Novák [-] - J. Chyle [-] , B. Vaniš [-] , Z. Slanina [-] (46. M. Němec [-] ) , J. Mrázek [-] - V. Skalický [-] , M. Pejša [-] , J. Zdeněk [-] , M. Chlasták [-] - M. Skalický [-] , R. Chyle [-] (46. J. Dofek [-] ) -

ŽK: 35. P. Kozohorský , 80. V. Weber - 74. M. Němec .
Hráči zápasu: M. Rajnoch , J. Karas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - KRÁTKÝ Miloš, LIŠKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.