2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves dohnala proti Luhům dvoubrankové manko


Branky


50. P. Burian , 57. M. Slavík - 10. L. Beňo , 39. D. Krůta
0
Na perfektně střiženém trávníku hřiště pod Pleší se odehrálo na okresní přebor velice kvalitní utkání, které muselo diváky bavit. Domácí fotbalisté chtěli proti Luhům potvrdit stoprocentní jarní bilanci, ale chytře hrající protivník je do přestávky šokoval dvěma góly. Po obrátce Nová Ves zabrala a svůj tlak přetavila ve vyrovnání. Na konci mohla rozhodnout obě mužstva, ale zápas skončil smírem.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do přestávky dvakrát udeřili

. Od první minuty domácí drželi častěji míč než soupeř, který zahustil prostor před svým pokutovým územím. Domácí si s tím nevěděli rady a branku Sparty neohrozili. V 10. minutě vystihly Luhy rozehrávku Nové Vsi a Beňo z dálky poslal míč pod břevno Vitáskovy branky. Hosté dál perfektně bránili a domácím bylo málo platné, že měli neustále míč ve své moci, protože k pořádné střele se nedostali. Až ve 35. minutě po standardní situaci vyrovnali, jenže radost jim překazil a vlnu nevole v hledišti vyvolal zvednutý praporek asistenta rozhodčího. Aby ne, Jan Petrák odcentroval na zadní tyč, kde nejlepší muž domácích Burian vrátil na malé vápno Fafejtovi, jenž překonal gólmana. Ve 39. minutě zmrazil podruhé domácí celek a fanoušky David Krůta. Po centru z pravé strany se trefil hlavou k tyči a domácí byli až do půle v křeči.

Velký tlak domácích vedl jen k vyrovnání

Ve druhém poločase hráči Nové Vsi/Hraštice doslova zamkli Luhy před jejich svatyní a oproti prvnímu dějství si vytvářeli i šance. Zlomovým momentem utkání byl brejk hostů ve 49. minutě, kdy dva hráči postupovali na brankáře Vitáska, ale velice dobrou příležitost kloudně nezakončili. Vzápětí Luhy stihl trest. Hned z protiútoku Petr Burian snížil na 1:2, když napřáhl za hranicí velkého vápna a. balón trefil nádherně za tyč Slepičkovy branky. Nová Ves vyvinula velký tlak, zatímco hosté byli doslova opaření. Domácí si vytvořili slibné příležitostí, ale nevyužily je. Až o sedm minut později Michal Slavík pět metrů za šestnáctkou trefil z první míč dělovkou od břevna do brány - 2:2. Krásný gól! Domácí i poté tlačili, ale žádnou ze svých šancí nevyužili. Nejblíže ke gólu měl v 65. minutě Sabon, ale balón z hranice velkého vápna napálil pouze do břevna. Luhy pak hru přece jen vyrovnaly a v nastavení se dostaly ke třem rohovým kopům, ale k brance to nevedlo. A tak zajímavé a velice kvalitní utkání skončilo remízou.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán týmu):: V první půli jsme si nedokázali poradit s kompaktním obraným blokem Sparty. Kromě standartních situací jsme se prakticky nedostali k ohrožení branky soupeře. A to jsme pořád měli míč na svých kopačkách. V druhém poločase jsme přechod do útoku zrychlili a zaslouženě vyrovnali. Vzhledem k vývoji utkání je remíza asi zasloužená. Myslím, že toto utkání nabídlo na okresní úroveň nadstandartní podívanou.

TJ Sparta Luhy
Pavel Pilík (trenér):: Na okresní přebor to byl výborný zápas. Chtěl bych pochválit kluky za výkon, hlavně v prvním poločase. Na soupeře jsme byli dobře připravení a vedli dva nula. Důležitý moment přišel ve 48. minutě, kdy jsme po protiútoku nedali gól do prázdné brány. Soupeř dal za minutu kontaktni gól a pak po pěkné akci vyrovnal. Myslím, že to byl parádní fotbal a remíza je asi zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - P. Burian [-] (83. L. Vaňha [-] ) , P. Plíva [-] , P. Kardinál [-] , J. Petrák [-] - O. Měchura [-] (73. M. Jiráň [-] ) , M. Durdil [-] , O. Fafejta [-] , M. Slavík [-] - F. Knuth [-] (54. P. Sabon [-] ) , O. Német [-] (89. T. Petrák [-] ) -

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Fejt [-] , T. Mazour [-] , J. Jun [-] , D. Krůta [-] - R. Mařík [-] , M. Broum [-] , L. Matějka [-] (78. R. Matyáš [-] ) , V. Kout [-] - L. Beňo [-] (69. M. Broum [-] ) , M. Hadač [-] (59. M. Čech [-] )

ŽK: 36. P. Burian - 38. L. Beňo , 44. V. Kout , 72. D. Krůta .
Hráči zápasu: P. Burian - L. Matějka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SLEPIČKA Milan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.