1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Trhových Dušníkách se hrál zápas rozdílných poločasů


Branky


0

Souboj na jaře neporažených mužstev v Trhových Dušníkách neměl vítěze. Bylo to utkání rozdílných poločasů. V tom prvním diktovali tempo domácí fotbalisté, kteří zaslouženě vedli. V tom druhém přebrali iniciativu hosté z Dublovic, kteří dosáhli na vyrovnání, a tak oba soupeři pokračují v jarních odvetách okresního přeboru bez porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnička zúročil převahu domácích

Domácí od první minuty získali převahu a svou aktivní hrou dělali hráčům Dublovic značné problémy v obraně. Hned v úvodu zahrozili po standardce Harvana, kdy se v šanci objevil Solnička, jenže selhal. Další možnost přišla v 17. minutě po spolupráci Solničky se Smejkalem. K vytouženému gólu vedla teprve akce ze 26. minuty. Balón putoval od Ďuriše k Solničkovi, který se trefil na 1:0. V další obrovské šanci se po akci Míky objevil kanonýr Smejkal, který vsak neproměnil. Na druhé straně při možnosti Dublovic zachránil gólman Krejza. První půle vyvrcholila další obrovskou šancí Solničky. Po nádherné přihrávce Harvana se dostal do samostatného úniku, ztroskotal však na golmanovi. Kdyby tak poločasový stav byl 3:0, nikdo se nemohl divit. 

 

Dublovice po pauze zabraly a vyrovnaly

Ve druhém poločase chopili taktovky hosté, kteří začali Trhové Dušníky přehrávat a vytvářeli si příležitosti ke změně skóre. To přinesla až 72. minuta. Po rohovém kopu hostů a následné dorážce de prosadil sváteční střelec Jelínek. Další šanci Dublovic zlikvidoval gólman domácích Krejza. Další změna skóre už ovšem nepřišla a s bodem byli nakonec spokojeni oba soupeři. Výborně utkání řídil rozhodčí Doubrava.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: V prvním poločase se hrálo za naší stálé převahy s množstvím šancí. Po změně stran převzali otěže hosté a zaslouženě vyrovnali. Dublovice mají kvalitní mužstvo, bod bereme. Po podzimní sezoně, ve které jsme hráli vše venku, se dostáváme do formy a předvádíme dobrý fotbal. Doufám, že nám to vydrží a v tabulce se posuneme výš.

TJ Sokol Dublovice
Fanoušek Sokola Dublovice:: Znovu jsme museli dohánět. První poločas jsme prospali. Ještěže domácí nepřidali další góly, těžko bychom se do utkání vraceli. Po přestávce jsme se zlepšili a nakonec mohli při troše štěstí vyhrát, ale remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - T. Míka [-] (61. P. Gasch [-] ) , V. Janda [-] , R. Kareš [-] , J. Doubek [-] , P. Jícha [-] - M. Stránský [-] (84. D. Budějský [-] ) , M. Harvan [-] , L. Ďuriš [-] - J. Smejkal [-] , P. Solnička [-] (76. Z. Malý [-] ) -

TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - J. Jelínek [-] , L. Bém [-] , M. Ballon [-] (70. R. Janoušek [-] ) , M. Čejda [-] - M. Vondrák [-] , M. Vondrák [-] , A. Burian [-] (86. V. Kopka [-] ) , M. Tesárek [-] (64. M. Dudek [-] ) - J. Lomoz [-] , P. Čejda [-] -

ŽK: 52. M. Stránský - 61. J. Lomoz , 85. P. Čejda .
Hráči zápasu: Z. Krejza , P. Solnička - M. Vondrák , J. Lomoz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doubrava Jakub - KAŇKA Václav (N), ČERNÝ Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.