Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín si nechal v Dublovicích proklouznout výhru


Branky


0

To byla divočina! Souboj na jaře stoprocentních Dublovic s na body čekajícím Bohutínem přinesl atraktivní a oboustranně útočný fotbal s řadou šancí, krásných gólů, zvratů a vypjatých momentů. Početná skupina hostujících fanoušků byla po zápase naštvaná na rozhodčí, ale zlobit se spíš měli na své fotbalisty, kteří během sedmi minut prohospodařili nadějný tříbrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štírek Blahovec větral domácí obranu

Obě mužstva se do sebe pustila bez zábran. Už v šesté minutě zmrazil domácího favorita Dominik Straka, který trestal nedůrazný odkop dublovické obrany a nekompromisně uklidil míč za záda gólmana Vojtěcha Ješuty. Z vedení se hosté netěšili ani půl minuty. Po rozehrání našel kapitán Jaroslav Lomoz rozběhnutého Martina Vondráka, a ten vyrovnal. Útočná partie pokračovala. V 19. minutě si zaběhl za obranu soupeře bohutínský štírek Petr Blahovec, běžel sám na branku, ale na brankáře nevyzrál. Domácí zadáci však nebrali toto varování vážně. O minutu později pustili Petra Blahovce do dalšího sóla, jeho první střelu Vojtěch Ješuta vyrazil, ale proti následné hlavičce drobného útočníka byl bezmocný - 1:2. Tempo hry pak opadlo. Domácí si sice vynutili územní převahu, avšak do šancí se přes dobře fungující defenzivu protivníka nedostávali. Kanonýr Pavel Čejda byl pečlivě střežen Janem Bittnerem a aktivitou hýřící Jaroslav Lomoz se dostal dvakrát k zakončení z uctivé vzdálenosti.

Dublovice za sedm minut smazaly manko

Místo očekávaného tlaku domácích se taktovky utkání v úvodu druhého poločasu chopili pohyblivější a lépe kombinující fotbalisté Litavanu. A protože obrana Dublovic byla dál nedůrazná a dopřávala soupeři dost prostoru, vedli hosté za chvíli o tři góly. V 53. minutě napálil odražený balón ke vzdálenější tyči střídající Josef Čížek, kterého o pět minut déle napodobil Patrik Smetánka. Jeho trefa byla jako přes kopírák. Dublovičtí byli zralí na ručník a vzápětí je mohla z brejku dorazit dvojice Petr Blahovec s Romanem Bartošem, ovšem prvně jmenovaný pokazil protiútok nesmyslnou přihrávkou na v ofsajdu stojícího parťáka. Domácí trenéři na nepříznivý vývoj reagovali posílením ofenzívy, která byla bezzubá. Příkladem bylo sólo Pavla Čejdy, které skluzem zmařil vracející se Jan Bittner. Jak překonat obranu soupeře, ukazal v 66. minutě bek Milan Ballon. Unikl po.pravém křídle a svým centrem našel před brankou Jaroslava Lomoze, jenž hlavou překonal brankáře Miroslava Dymáka. Dublovický kapitán byl v hlavní roli i při další akci, kdy jeho průnik v šestnáctce zastavil nedovoleně Vladimír Průša a sudí Jaroslav Dvořák odpískal penaltu. K té se postavil Pavel Čejda, jehož střelu Miroslav Dymák vystihl, ale domácí útočník s pomocí břevna dopravil balón do branky. Ještě větší vztek na své bránící spoluhráče měl bohutínský gólman vzápětí, kdy jej stejným způsobem pokořil Martin Vondrák. Domácí pak polevili, za což je mohl stihnout trest, ale Roman Bartoš svůj únik nevyužil. Za rozhodujícím gólem se tlačily oba týmy, ale blíž k němu měli fotbalisté Bohutína, když nepovedený centr Matěje Rampy přistál na břevně Ješutovy svatyně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Vzhledem k průběhu zápasu, kdy jsme už prohrávali o tři góly, musíme být s nerozhodným výsledkem spokojeni. Myslím, že to bylo vyrovnané utkání a remíza je zasloužená.

Litavan Bohutín
Vladimír Průša (vedoucí týmu):: Máme první jarní bod, ale nevím, jestli se mám radovat nebo smutnit. Domácí jsme zaskočili, konečně jsme stříleli góly. O to víc mrzí, že jsme ztratili tříbrankový náskok.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - M. Čejda [-] , M. Ballon [-] , L. Bém [-] , J. Jelínek [-] - M. Vondrák [-] , M. Vondrák [-] (65. T. Rozvoral [-] ) , M. Tesárek [-] (63. D. Krůta [-] ) , A. Burian [-] (86. M. Dudek [-] ) - P. Čejda [-] , J. Lomoz [-] -

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Novák [-] , J. Bittner [-] , V. Průša [-] - P. Smetanka [-] , M. Rampa [-] , T. Rákosník [-] - R. Bartoš [-] - V. Polák [-] (46. J. Gregor [-] ) , D. Straka [-] (46. J. Čížek [-] ) , P. Blahovec [-]

ŽK: 45. P. Čejda - 26. M. Novák , 45. P. Blahovec , 70. V. Průša .
Hráči zápasu: M. Vondrák , J. Lomoz - J. Bittner , P. Blahovec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - KRÁTKÝ Miloš, MÍKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.