Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná Hora schytala další debakl s béčkem Dobříše


Branky


82. M. Švec - 22. J. Karas , 58. Š. Kuchař , 65. J. Karas , 78. J. Karas , 90. V. Šišma , 91. Š. Kuchař
0

V odvetách okresního přeboru jdou od debaklu k debaklu. Fotbalisté Krásné Hory jsou jasně nejhorším mužstvem jara, když ve třech utkáních nebodovali a inkasovali 20 branek. Tentokrát doma dostaly šestigólový výprask od hráčů dobříšské rezervy, která svůj brankostroj rozjela naplno po změně stran. Hattrickem se blýskl hostující útočník Jan Karas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty z Dobříše neproměněná penalta nemrzela

Celek Krásné Hory zastihl úvod jara v těžkém útlumu, což potvrdil i souboj s rezervou Dobříše. Ta byla od začátku o něco lepší a fotbalovější, což vyústilo ve 22. minutě v pokutový kop. K jeho zahrávání se postavil zkušený středopolař Štěpán Kuchař, možností otevřít skóre však pohrdl. Hosty to mrzet nemuselo, protože z následné situace se poprvé v zápase prosadil Jan Karas. Domácí se snažili ztéci obranu protivníka dlouhými nákopy, ovšem dostali se pouze k několika náznakům šancí.

Dobříšská rezerva po obrátce dominovala

Jedinou příležitost za celé utkání si hráči Krásné Hory vytvořili na začátku druhého dějství. Po rychlém brejku postupoval sám na branku Martin Koudelka, ale v koncovce selhal. V 58. minutě se navíc dopustil fatální chyby strážce domácí svatyně Petr Houška, když vyběhl daleko z branky, namazal míč Štěpánovi Kuchařovi, a ten nabízenou možností nepohrdl. Z dobrých 35 metrů poslal balón do opuštěné branky. Od té doby na hřišti existoval jen jeden tým. Béčko Dobříše nebohého soka jasně přehrávali a svou převahu vyjádřili dalšími góly. Třetí přidal po samostatné akci Jan Karas, jenž v 78. minutě po přihrávce Lukáše Manna dovršil hattrick. Čestný úspěch domácích po snad jediné fotbalové akcí obstaral v 82. minutě Martin Švec, který zakončoval podél vybíhajícího gólmana, jenže závěr patřil znovu jejich soupeři, jehož vítězství zvýraznili střídající Ladislav Šišma a svým druhým zásahem Štěpán Kuchař.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora
Josef Čihák (divák):: Dobříš byla jasně lepší a mnohem fotbalovější. Naši na soupeře neměli, dopřávali mu mnoho prostoru a chyběl jim důraz, o to víc vynikly jeho fotbalové kvality. Je ale třeba vidět, že nás trápí velká marodka, což se zákonitě promítá do výkonů i výsledků.

MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: V prvním poločase jsme byli o chloupek lepší, ale po přestávce jsme dominovali. Dobře jsme kombinovali a domácí jasně přehrávali, což jsme potvrdili i střelecky.



Sestavy


TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - M. Holák [-] , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Špírek [-] (72. L. Čihák [-] ) , M. Švec [-] , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , O. Sirotek [-] , M. Koudelka [-] (81. J. Hubička [-] ) , T. Lhotecký [-]

MFK Dobříš B
T. Souček [-] - Š. Kuchař [-] , J. Suchan [-] , P. Junek [-] (67. V. Šišma [-] ) , M. Řechka [-] , J. Máša [-] , J. Karas [-] , P. Kozohorský [-] , J. Zbíral [-] , L. Mann [-] (78. M. Liška [-] ) , J. Horáček [-]

ŽK: 67. M. Holák - 54. J. Máša .
Hráči zápasu: P. Kozohorský , J. Karas , Š. Kuchař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schořovský Jan - KELNER Patrik, HUBIČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.