0:3
(0:3)
6. M. Durdil
29. M. Durdil
42. P. Burian (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji na jaře neporažených dominovala Nová Ves


Branky


6. M. Durdil , 29. M. Durdil , 42. P. Burian (p.)
0

Třetí jarní dějství okresního přeboru proti sobě v Jincích svedlo dva v odvetách naplno bojující týmy. Čekal se vyrovnaný zápas, ale hosté ze sloučeného mužstva Nové Vsi a Malé Hraštice jasně kontrolovali průběh utkání a už do přestávky rozhodli o svém vítězství. Díky tříbodovém importu uhájili druhou příčku v tabulce, naopak domácí si v boji o udržení nepolepšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující fotbalisté do přestávky třikrát udeřili

Novoveskohraštický tým měl od první minuty po celý úvodní poločas tlak, z čehož rekrutovalo jeho  vedení 0:3. Skóre po dlouhém výkopu gólmana Jana Vitáska, který hlavou prodloužil Patrik Sabon, otevřel už v šesté minutě po samostatném úniku Miroslav Durdil. Druhý úder hostů přišel ve 29. minutě. Martin Jiráň poslal z levé strany čechraný balón do pokutového území soupeře, kde si ho našel opět Miroslav Durdil a podruhé prostřelil jineckého brankáře. Tři minuty před přestávkou utekl po pravé straně Ondřej Měchura, poslal ostrý centr do šestnáctky, kde ve skluzu nešťastně zahrál rukou Lukáš Biely a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Petr Burian. Hosté jasně kontrolovali hru, byli silnější na balónu a Jincům téměř nic nedovolili. Domácí měli možnost snížit nepříznivý stav až ve 45. minutě po trestném kopu z hranice pokutového území. Jeho exekuce se ujal kapitán Lukáš Biely, krásně obstřelil technickou střelou zeď, ale míč směřující k bližší tyči skvěle vyškrábl mimo branku Jan Vitásek.

Druhý poločas nudil, bylo rozhodnuto

Druhý poločas byl vzhledem k průběžnému stavu zbytečný. Hostující fotbalisté se spíš zaměřili na udržení tříbrankového vedení. Jince se pokoušely něco s výsledkem udělat, jenže do žádných šancí se nedostaly. Hráči Nové Vsi/Malé Hraštice kontrolovali hru a na konci slavili.



Ohlasy k zápasu


SK Jince 1921
Martin Vůjtěch (předseda klubu);: Hosté nás sfoukli jako svíčky. Byli jasně lepší, k ničemu nás nepustili. Až příliš nám chyběli brankář Susko se stoperem Kašpárkem, kteří se zranili v minulém zápase na Kovohutích, a potrestaný záložník Kuthan.




Sestavy


SK Jince 1921
P. Šobek [-] - P. Novák [-] , J. John [-] (50. S. Škroud [-] ) , L. Biely [-] (68. P. Vejr [-] ) , A. Hůla [-] (61. M. Petráček [-] ) , R. Hůla [-] , L. Dráb [-] , M. Píchal [-] , I. Rozsíval [-] , M. Píchal [-] , M. Beneš [-]

TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - P. Burian [-] , P. Plíva [-] , M. Jiráň [-] , J. Petrák [-] - M. Slavík [-] , M. Durdil [-] , J. Oktávec [-] , P. Sabon [-] (62. L. Vaňha [-] ) - O. Német [-] - O. Měchura [-] (72. D. Dvořák [-] )

ŽK: 41. L. Biely - 37. M. Slavík , 44. P. Plíva , 84. J. Oktávec .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Slepička Milan - SOUKUP Marek, MÁŠA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.