3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříšská rerezva si snadno poradila s Pičínem


Branky


56. J. Máša , 64. J. Karas , 89. J. Máša
0

Místo napínavé a otevřené partie se utkání mezi fotbalisty dobříšské rezervy a Pičína změnilo ve druhém poločase v jednoznačnou záležitost domácích, kteří druhý tým soutěže znemožnili třemi zásahy. Hosté bez snajpra Lexy nezvládli ani druhé jarní vystoupení a jejich manko na vedoucí Rožmitál narostlo už na deset bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na veterána mezi tyčemi hosté nevyzráli

Trucuje! A bez aurora čtrnácti podzimních gólů Michala Lexy jsou fotbalisté Pičína jako tank bez děla. Ukázal to i jejich druhý jarní duel na hřišti dobříšského béčka. Tomu sice proti druhému týmu tabulky přispěchal na pomoc Robert Talůžek, stabilní člen základní jedenáctky Dobříše působící v krajském přeboru, přesto domácí před výkopem řešili velký problém. Chyběl jim brankář, a tak se mezi tyče musel postavit osmačtyřicetiletý vedoucí mužstva Miloš Krátký. V prvním poločase z branky sledoval, že jeho spoluhráči jsou mírně lepší, jenže soupeř byl pro změnu nebezpečnější a zazdil dva slibné brejky. Jak Ježek, kterému jinak dokonale otrávil fotbal bek Horáček téměř bezchybnou osobní obranou, tak jeho kolega ztroskotali na dobře vyběhnuvším gólmanovi. Oba totiž mířili do něj, a tak poločas skončil bez branek.

Dva slepené góly domácích soupeře zlomily

Na první trefu se čekalo do 56. minuty, kdy po pravé straně unikl dobříšský záložník Jakub Máša. Všiml si špatného postavení soupeřova gólmana, kterého se rozhodl přelobovat a míč s pomocí tyče zapadl do branky. Dvě minuty poté zakončoval Talůžek do břevna, od nějž se balón odrazil do náruče brankáře Pičína. V 64. minutě kapituloval David Bohuněk podruhé. Jeho spoluhráčům vypíchl míč Junek, jehož střelu ještě strážce hostující branky vyrazil, ale proti dorážce Jana Karase byl bezmocný. Hosté se sice snažili vrátit do zápasu s pomocí nakopavaných míčů, které hlávku spolehlivě sbíral Talůžek. Jím dirigovaná obrana Dobříše B je do žádné šance nepustila, naopak minutu před koncem výhru domácích pečetil Jakub Máša, když podruhé prostřelil Bohuňka.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: Pičín mě zklamal. Čekal jsem od něj víc, ale hostům prý chyběl jejich nejlepší podzimní střelec, kter pro ně byl hodně důležitý. Přehráli jsme je v záloze, oni jen nakopávali míče.




Sestavy


MFK Dobříš B
M. Krátký [-] - J. Máša [-] , L. Mann [-] (55. M. Řechka [-] ) , J. Liška [-] , P. Kozohorský [-] , P. Junek [-] , J. Karas [-] (82. V. Šišma [-] ) , J. Zbíral [-] , R. Talůžek [-] , M. Rajnoch [-] , J. Horáček [-]

TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - J. Tesárek [-] , M. Zvolenský [-] (63. J. Herák [-] ) , V. Hoshko [-] , J. Kunc [-] , J. Kuba [-] - R. Vokurka [-] (77. T. Hazucha [-] ) , J. Benák [-] (65. M. Pinc [-] ) , V. Blahovec [-] - L. Ježek [-] , P. Červenka [-]

ŽK: 76. P. Kozohorský - 78. J. Kuba , 87. P. Červenka .
Hráči zápasu: M. Krátký , J. Horáček , R. Talůžek , J. Máša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - TOUŽIMSKÝ Jiří, KELNER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.