Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr přeboru si proti Krásné Hoře s chutí zastřílel


0

To byl koncert! To byla kanonáda! Do domácího zápasu s Krásnou Horou nastupovali fotbalisté Rožmitálu s cílem vrátit soupeři potupnou porážku z podzimního duelu, což se jim hlavně díky výkonu v prvním poločase beze zbytku podařilo. Nebohý protivník inkasoval už do přestávky půl tucet gólů a nakonec si odvezl osmibrankový výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Leitermann dal za 26 minut 4 góly

První poločas se hrál prakticky na jednu branku. Domácí šli do vedení už v sedmé minutě, když Varadín nádherným pasem našel rozběhnutého Váněho, který nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 1:0. Vzápětí pak Drechsler po Morově přihrávce kuriózně z minimální vzdálenosti přestřelil branku. V 16. minutě se Rožmitálu podařilo přečíslit obranu Krásné Hory a Pavel Leitermann načal své mimořádné střelecké představení. Obešel i gólmana a střelou do prázdné branky zvýšil na 2:0. A když ve 22. minutě vyšel domácím po rohovém kopu signál, při němž Váně přistrčil balon Hausleitnerovi a ten nekompromisní ránou k bližší tyči přidal třetí gól, bylo o osudu utkání víceméně rozhodnuto. Hosté působili odevzdaně a do půle inkasovali další tři góly. Všechny do branky i za přispění hostující obrany poslal Pavel Leitermann.

Úvod druhého poločasu byl ze strany lídra soutěže nejslabší pasáží. Domácím chyběl pohyb a vázla jim kombinace, čehož hosté využívali k nebezpečným útokům. V 57. minutě snížili, když se z uctivé vzdálenosti trefil Švec. Inkasovaný gól Rožmitál opět probudil a brzy přidal sedmý zásah. V 65. minutě pohlednou kombinaci přesně zakončil Drechsler. Chvíli nato pak hosté využili nedorozumění v soupeřově obraně, po němž Turek doklepával míč do prázdné branky - 7:2. Hned po rozehrání se blýskl nejlepší kanonýr přeboru Petr Mora, který po individuální akci vymetl šibenici. A vzhledem k tomu, že v závěru nevyužil dvě šance střídající Trčka, zastavila Morova trefa skóre na konečných 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Jaroslav Váňe (záložník):: Proti Krásné Hoře jsme měli zvýšenou motivaci vrátit jim podzimní porážku. První půli jsme jasně dominovali a výsledkem bylo šest gólů. Po přestávce jsme přestali běhat a kazili jsme přihrávky a díky tomu se dostal občas do hry i soupeř.




Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - P. Leitermann [-] (46. P. Sedláček [-] ) , J. Hausleitner [-] , T. Drechsler [-] , K. Pazderník [-] (77. A. Přígrodský [-] ) , D. Suk [-] , M. Janoušek [-] , P. Varadin [-] (73. M. Blažek [-] ) , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , J. Váně [-]

TJ Krásná Hora
J. Čanda [-] - M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Špírek [-] (65. L. Čihák [-] ) , T. Lhotecký [-] , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , R. Mikulášek [-] (24. J. Holan [-] ) , M. Koudelka [-] (77. J. Hubička [-] ) , M. Holák [-] , M. Švec [-]

ŽK: 35. O. Pejsar , 64. K. Pazderník - 80. M. Turek .
Hráči zápasu: P. Leitermann .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stehlík Jan - ANTAL Jan (N), HUDEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.