4:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Rosovicích skončila dělbou bodů


Branky


39. J. Kotrbatý (p.) , 67. M. Rampa , 69. J. Kotrbatý (p.) , 78. J. Tuháček - 3. L. Matějka , 23. D. Krůta , 63. M. Čech , 74. M. Čech (p.)
0

Přestože sestupem ohrožené Rosovice po celý zápas s fotbalisty Sparty Luhy dotahovali, mohli se nakonec radovat z kýžené výhry. Pár minut před koncem rozhodčí Milan Slepička nařídil již čtvrtý pokutový kop v divokém utkání, k jehož exekuci se postavil rosovický kapitán Jan Pinsker, jenže balón poslal vedle branky. Po skončení duelu tak byly se zaslouženou dělbou bodů po divoké přestřelce nespokojené oba celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luhy zaskočily domácí dvěma údery

Důležité střetnutí nezačali fotbalisté Rosovic dobře, když už po třech minutách prohrávali. Z trestného kopu otevřel skóre hostující Ladislav Matějka. Domácím chvilku trvalo než se oklepali. V době, kdy se zvedali, utržili od soupeře další tvrdý direkt. Za jejich obranu propadl dlouhý nákop, po kterém sklepl jeden z hostů míč pro Davida Krůtu, a ten jej poslal z prostoru mezi značkou pokutového kopu a velkým vápnem nechytatelnou ránou podruhé za záda gólmana - 0:2. Zadákům hostů působil problémy hlavně dravý útočník Tuháček. Po faulu na něj ještě do přestávky z penalty snížil Jan Kotrbatý.

Hru domácích oživil střídající forward Rampa

Do druhého poločasu Rosovičtí posílili svou ofenzivu o dalšího útočníka Michala Rampu, který jejich hru výrazně rozhýbal a oživil. Jenže místo vyrovnání přišel pro domácí šok! V 63. minutě opřel na hranici šestnáctky do míče útočník Miroslav Čech a poslal ho do šibenice Soukupovy branky - 1:3. Rosovické vrátil za čtyři minuty zpět do hry Míchal Rampa, když se prosadil hlavou po rohovém kopu. V 69. minutě byl Rampa faulován v pokutovém území a Jan Kotrbatý ani podruhé z penalty nezaváhal - 3:3. Nerozhodný stav vydržel jen pět minut. Po faulu se kopal pokutový kop tentokrát na druhé straně a o některé z domácích fanoušků se pokoušel infarkt, protože Miroslav Čech poslal soupeře znovu do vedení. Bláznivou a na góly bohatou čtvrthodinu zakončil v 78. minutě rosovický střelec Jan Tuháček, když obešel brankáře a vyrovnal. V euforii hrající domácí pak mohli dokonat obrat, když jeden z hráčů Luhů zahrál před svou brankou rukou, ale Pinsker jako penaltový exekutor selhal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosovice
Jan Pinsker (kapitán):: Posral jsem to. Kdybych proměnil penaltu, měli bychom tři body. Ale jinak to byl vyrovnaný zápas, ve kterém jsme pořád dotahovali.




Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] , J. Pinsker [-] - J. Kotrbatý [-] , J. Kovács [-] , R. Štaffen [-] , J. Soukup [-] (75. M. Formánek [-] ) , J. Gregorek [-] (46. M. Rampa [-] ) , M. Štofíra [-] (89. A. Švejnoha [-] ) - - J. Tuháček [-]

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - T. Mazour [-] , J. Jun [-] , J. Fejt [-] (82. M. Broum [-] ) , R. Matyáš [-] (75. J. Schacherl [-] ) , M. Hadač [-] - M. Broum [-] , V. Kout [-] , D. Krůta [-] - L. Matějka [-] (64. M. Hovorka [-] ) , M. Čech [-]

ŽK: 31. J. Kovács , 61. M. Štofíra - 61. M. Broum .
Hráči zápasu: M. Rampa .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Slepička Milan - SOUČEK Tomáš, KUCHAŘ Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.